Adakah Vita Energy Strawberry – apa itu, bagaimana ia berfungsi, kesan sampingan, fungsi, kegunaan, bahan-bahan, penipu, pendapat

Hana: Hello semua! Hari ini saya akan bercakap tentang berat berlebihan dan apa akibat yang perlu anda hadapi ketika menentangnya.

Hana: Tidak lama sebelum ini kami telah bercakap dengan professor dietologi Hafiz tentang ubat yang baru untuk pelangsingan Vita Energy. Malangnya, ramai penonton yang tidak menggunakan tips yang kami berikan dengan cara yang betul, yang membawa kepada kesan negatif. Di dalam episod hari ini kami akan membincangkan hal ini dengan mendalam.

Hana: Seperti yang anda mungkin sudah agak, hal yang akan dibincangkan adalah bagaimana untuk mengelakkan anoreksia ketika mengambil ubat Vita Energy. Amin, Pakar Pemakanan dan Doktor Sains Perubatan, akan membantu kita hari ini untuk memahami keadaan ini.

vita energy strawberry pelangsing

Amin M.D.: Kebiasaannya, penyebab anoreksia adalah diet yang menyeksa gadis-gadis, yang terlalu terdesak untuk menguruskan badan. Tetapi kemudian, diketahui bahawa bukan ini sahaja puncanya.

Hana: Apakah agaknya sebab lain untuk diagnos yang teruk ini?

Amin M.D.: Seperti yang telah anda tahu, selepas dua bulan episod kita tentang Vita Energy, kita mula menerima banyak rungutan daripada wanita-wanita yang terlalu taksub dengan pelangsingan dan sekarang mereka tidak tahu apa perlu dilakukan kepada tubuh mereka yang kurus kering dan lemah.

pengedar vita energy strawberry
Gambar seorang gadis yang menghubungi program kita untuk mendapatkan nasihat selepas episod pertama Vita Energy.

Amin M.D.: Sebenarnya, Vita Energy adalah pembakar lemak semula jadi yang kuat di antara semua yang lain yang wujud di dalam dietologi.

Fenomena utamanya adalah fakta di mana wanita-wanita yang telah mengheret diri mereka menjadi anoreksia dengan mengambil terlalu banyak makanan tambahan Vita Energy membuat keputusan untuk meneruskan diet supaya dapat memaksimumkan kesannya. Memang benar, kesannya tiga kali ganda. Hasilnya, wanita dengan berat 100-120 kg, selepas 60 hari betul-betul menjadi anoreksik seberat 30-kilo!

Hana: Ia merugikan yang wanita-wanita tersebut telah mengubah satu ubat yang berkesan kepada sesuatu yang menjejaskan diri mereka sendiri. Tetapi saya perlu tahu bagaimana sebenarnya untuk mencapai hasil yang menakjubkan tersebut?

Amin M.D.: Itu satu soalan yang sangat baik. Mari kita berhenti sejenak, dan biar saya jelaskan dengan terperinci. Terima kasih kepada bahan semula jadi yang eksklusif yang telah terbukti berkesan dengan cepat di dalam dunia dietologi tidak lama sebelum ini.

Campuran Vita Energy smart shake mengandungi 74% protein semula jadi untuk kehidupan yang sihat dan seimbang. Bahan utamanya adalah Matriks Protein Whey, serbuk koko Skim dan minyak Sayuran. Vita Energy dihasilkan menurut teknologi Eropah dan diluluskan oleh Jabatan Sanitasi Kualiti Makanan dan Ubat-Ubatan.

Vita Energy mencetuskan proses memecahkan sel-sel lemak, mempercepatkan metabolisma, menurunkan selera, memperbaiki penghadaman, membersihkan tubuh daripada kotoran dan toksin, mengeluarkan cecair berlebihan, menyekat pengumpulan semula deposit lemak. Oleh itu, seseorang akan menurunkan berat tanpa sebarang diet dan latihan fizikal.

Hana: Sifat-sifat produk ini benar-benar menakjubkan. Tetapi di mana, pada pendapat anda, tersembunyi bahaya utama bagi penonton yang kita kasihi?

Amin M.D.: Sudah disahkan bahawa bahaya utamanya adalah diet. Apabila menggunakan Vita Energy, anda tidak lagi perlu berdiet, deposit lemak akan tetap hilang. Tubuh memerlukan nutrien sihat yang akan masuk dengan makanan.

Satu lagi puncanya adalah apabila pelangsingan berlaku dengan mudah sesetengah orang akan menjadi terlalu teruja. Mereka mula berfikir mereka boleh lakukan lebih baik, mereka sepatutnya turunkan lebih lagi, semuanya kerana mereka tidak pernah menurunkan berat secepat itu sebelum ini. Dan mereka menyedari keadaan sebenar apabila sudah terlambat.

vita energy strawberry malaysia
Nadia menderita anoreksia. Gadis itu tidak sedar bahawa dia telah pun menurunkan 20 kilo. Menurutnya, dia telah menjadi kurus dalam 17 hari!

Hana: Amin, saya amat bersetuju dengan anda, semakin ramai wanita terpaksa menangani masalah ini sekarang. Tetapi, apa yang boleh anda nasihatkan kepada penonton kami, apakah ada cara anda boleh memberi amaran kepada mereka terhadap masalah ini?

Amin M.D.: Saya rasa kaedah yang paling berkesan dalam kes ini adalah satu pernyataan masalah yang mudah: pertama tentukan berapa banyak berat badan yang anda rancang untuk singkirkan, contohnya berat anda 80 kg dan berat 55 kilo adalah yang anda mahukan. Untuk mencapai matlamat ini, anda memerlukan 3-minggu pengambilan Vita Energy, tidak lebih dari itu! Oleh itu, ambil produk selama 1 bulan dengan tepat, makan apa sahaja yang anda inginkan, dan ketika skala itu mencapai 55 kg – terus berhenti dan jangan ambilnya lagi. Dengan cara ini, anda pasti akan mencapai matlamat yang telah anda sasarkan dan tidak akan melebihi sempadan dalam melakukannya.

Amin M.D.: Anda boleh dan harus makan pelbagai makanan dan kuantiti yang cukup untuk mencegah ketidakselesaan yang disebabkan oleh kelaparan. Dengan produk Vita Energy anda tetap akan kurus, diet tidak diperlukan.

Hana: Doktor Amin, kami juga menerima maklumat bahawa terdapat beberapa penipuan di pasaran, jadi di mana seseorang boleh membeli Vita Energy yang tulen dan bagaimana anda boleh mengelakkan daripada membeli produk tiruan?

Amin M.D.: Vita Energy telah lulus pensijilannya di Great Britain dan cara yang paling boleh dipercayai untuk membelinya (sehingga ia dijual di farmasi) adalah dengan memesannya di laman web pembekal rasmi. Ia menjamin kualiti dan keselamatan daripada penipuan.

Hana: Kesimpulannya, saya ingin mengucapkan selamat sejahtera kepada semua. Dan ingat, terima kasih kepada ubat-ubatan moden banyak masalah yang dapat diselesaikan dengan cara yang lebih mudah dan lebih berkesan! Vita Energy adalah contoh yang jelas di dalam hal ini. Bagi mereka yang ingin kurus, jangan lupa dua prinsip utama. Yang pertama – untuk kurus, anda tidak perlu berlapar! Dan yang kedua – untuk menguruskan badan, anda perlu mengambil Vita Energy! Jagalah kesihatan anda!

Pengedar Vita Energy Strawberry di Malaysia – beli, harga di Malaysia, Vita Energy Strawberry di farmasi

harga vita energy strawberry

Testimoni pengguna Vita Energy Strawberry pelangsing:

SELINA (KUALA LUMPUR)

Petua di dalam program Hana adalah, seperti biasa, cukup tepat. Hanya nasihat terbaik ada di sini! Sudah 2 minggu tempoh pelangsingan Vita Energy saya. Saya dah singkirkan lebih daripada 22 kilo!!! Berat saya turun naik dalam lingkungan 48 kg sekarang dan ia tidak meningkat! Saya sangat berterima kasih kepada anda! Saya sangat sukakan proses pelangsingan ini, kerana saya tidak perlu menahan diri daripada apa-apa!

vita energy strawberry pendapat

RATU CANTIK SUE (PENANG)

Saya amat bersetuju. Produk hebat untuk pelangsingan! Kalaulah anda tahu perasaan gembira ini – bangun waktu pagi dan tengok nombor pada timbangan – tolak 1-2 kilo setiap kali!

SITI (PERAK)

Adakah produk ini semula jadi? Ia kerana saya menghidap diabetes dan alahan kepada pelbagai ubat, malahan antibiotik:( Tetapi saya sangat ingin menurunkan berat saya!

HANA, PENEMUDUGA (KUALA LUMPUR)

Seorang daripada pesakit saya adalah penghidap diabetis juga. Saya arahkan pengambilan Vita Energy kepadanya selama 1 bulan. Dia berjaya menurunkan berat sebanyak 19 kilo. Pada masa yang sama paras gula darahnya juga menurun sedikit. Kerana ia berkaitan terus dengan penurunan berat.

vita energy strawberry malaysia

EMMA (PORT DICKSON)

Sudah lama saya mengimpikan untuk menjadi langsing… saya mendapat tahu tentang ubat ini 3 bulan lepas, tetapi saya teragak-agak. Ibu saya menggalakkan, wang bukan penghalang untuk menjadikan mimpi satu kenyataan! Sekarang kami sama-sama langsing. Tetapi ibu lebih berjaya daripada saya!

JULIA (SEREMBAN)

Saya gembira kerana menonton rancangan ini. Saya pasti akan memesan produk ini dan akhirnya akan menjadi langsing!

KATRINA (MELAKA)

Saya juga sudah mencuba Vita Energy juga. Apa yang boleh saya katakan – ia telah menyelamatkan keluarga dan perkahwinan saya!) Memang menakjubkan! Suami saya mula melihat saya seperti seorang wanita semula, dan ini menjadikan saya lebih yakin dan yang paling penting semuanya kelihatan mudah sekarang!)))

vita energy strawberry pendapat

LEENA (KAMPUNG BARU)

Saya sudah terima penghantaran Vita Energy! Terima kasih kepada ulasan tentang produk ini, ia memotivasikan saya untuk mula menguruskan badan, dan akhirnya menghapuskan lipatan-lipatan yang buruk ini. Saya berjani akan mengongsikan keputusan saya!!!!

FLORA (TERENGGANU)

Saya amat amat gembira menonton episod ‘Healthy lifestyle’ ini. Saya dah cuba banyak benda untuk menurunkan berat badan, tetapi malangnya semuanya tidak mencapai jangkaan saya. Tinggi saya 1.62 cm dan berat saya 105kilo, ia memalukan! Ia satu tragedi! Saya mahu turunkan sebanayk 35 kilo. Saya sangat berharap akan berjaya dengan ubat ini! Produk ini semula jadi, jadi saya tidak ragu-ragu.

ANGEL (KEDAH)

Saya terima penghantaran Vita Energy semalam, terlewat seminggu, saya tak suka cara pos kita bekerja! Operator yang menelefon saya untuk mengesahkan alamat semasa saya membuat pesanan, memberi amaran bahawa pejabat pos mungkin agak lambat. Tetapi akhirnya bungkusan tiba dan saya terima sms daripada stor. Jadi saya bergegas ke pejabat pos untuk mengambilnya dan hari ini hari bertuah saya, berat saya mula menurun)) Cukuplah melengah-lengahkannya..akhirnya saya akan menjadi langsing juga! Terima kasih kepada Hana dan programnya! Saya bersyukur tidak perlu bersusah payah mencari produk yang betul, apa yang saya perlukan adalah pautan ini! Saya rasa bertuah kerana dengan mudah dapat menemuinya!

AMINAH (SEPUTIH)

Berbanyak terima kasih kepada Hana, Amin M.D. dan tentunya, pencipta Vita Energy! Berat berlebihan memang hilang dengan cepat, dan berita baiknya, ia tidak kembali! Ia memang ajaib, saya sudah mengesyorkan produk ini kepada kawan-kawan perempuan saya, jika tidak mereka akan pengsan tidak lama lagi akibat kelaparan) oh ya, baru-baru ini terdapat juga satu rancangan TV tentang Vita Energy di rangkaian lain.

kesan sampingan vita energy strawberry

NINA (KUALA LUMPUR)

Saya telah mencuba Vita Energy, keputusan saya dalam 5 minggu 18,5 kilo!!! Saya takkan percaya tentang ini jika ia tidak berlaku kepada diri saya. Memang sangat menakjubkan! Terima kasih kepada semua yang membantu memberikan maklumat tentang produk ini. Kerana ia sangat berkesan kepada ramai orang! Saya baru saja memesan satu lagi bungkusan))

vita energy strawberry penipu

HANA, PENEMUDUGA (KUALA LUMPUR)

Aminah dan Nina, penurunan berat anda sangat besar. Saya amat menyarankan supaya anda mendapatkan nasihat doktor anda.

GINA (KEDAH)

Wah, hasilnya sangat mengujakan! Saya rasa saya juga akan memesannya… Semalam saya naik ke atas penimbangan dan berasa tertekan…

HASURIA (MELAKA)

Saya telah memesan dua bungkusan Vita Energy! Satu untuk saya dan satu lagi untuk rakan saya. Kaedahnya sangat bagus, hanya dalam 2 minggu saya berjaya menurunkan 12 kilo. HOOORAY ini kejayaan peribadi saya!!! Saya bangga dengan diri saya!!! Untuk soalan di atas – produk ini SELAMAT! Saya alah kepada beberapa bahan tetapi tiada reaksi di sini!

NEMALLA (SEREMBAN)

Saya pasti, sistem ini berkesan. Seorang kawan saya juga menjadi kurus dengan Vita Energy dan dia telah berjaya menurunkan 19 kg dalam 1 bulan! Sangat mengagumkan!

EMMA (SEREMBAN)

Terima kasih untuk semua gambar-gambar anda, dan rasanya sekarang saya bersedia untuk memesannya juga dan memulakan rawatan. Semua ketakutan saya sudah hilang) Saya akan memulakan hidup baru esok!)))

JASMIN (SABAH)

Vita Energy adalah satu keajaiban! buang 17,5 kilos dalam 1 bulan! Tanpa sebarang diet!!!! Kini ia adalah rakan karib saya! Kerana ia telah menukarkan saya menjadi gadis cantik!

VIKKI (KOTA KINABALU)

Produk hebat! Ujian membuktikan! Saya pasti, anda langsing dan makan, makan dan langsing!!!

MELINDA (SARAWAK)

Wow kesannya memang wow! Hanya perlu ambil Vita Energy, betul tak apa yang saya fikirkan ini? Tak perlu lagi berdiet?

HANA, PENEMUDUGA (KUALA LUMPUR)

Mary, anda betul, prinsip Vita Energy BUKAN berasaskan mod berlapar, yang mana tidak akan berkesan kerana berat anda akan kembali cepat atau lambat. Dengan produk ini anda boleh mengekalkan keputusan yang anda capai, berat yang dibuang tidak akan datang semula. Ini keputusan yang telah dihantar oleh penonton kami dari Estonia.

MASLINDA (SABAH)

Sudah 22 hari sejak saya menerima bungkusan Vita Energy saya di pejabat pos. Berat saya berkurangan sebanyak 27,3 kg. Berat asal saya adalah 93 kilo, sekarang 65.7. Saya rasa seronok, dan saya tidak pernah berasa begini gembira dengan penampilan saya. Saya sangat mengesyorkan sesiapa yang tidak boleh menurunkan beratnya dengan cara lain untuk mencuba produk ini.

DAHLINA (SANDAKAN)

Amat penting untuk saya menurunkan lebihan berat sebanyak 14 kilo. Melihat kepada ulasan-ulasan yang diberikan, rasanya inilah peluang sebenar untuk saya. Saya mahu memesannya dan mula mengambil Vita Energy seperti yang disyorkan oleh Hana. Yang bagusnya ubat ini semula jadi dan anda boleh menjadi kurus tanpa berdiet! Tolong, doakan saya, itu apa yang saya perlukan.

SHAFI (SETAPAK)

Hi semua! Saya juga sudah menurunkan berat dengan bantuan Vita Energy. Kakak saya membawakannya dari Perancis setahun lepas, waktu itu tidak ada produk seperti ini dalam negara kita… saya akan berkata dengan jujur kepada anda – saya tidak berani mengimpikan keputusan seperti ini! Saya berkata kepada diri saya ini sesuatu yang bodoh dan saya tidak mahu mulakan, tetapi kakak saya memujuk saya untuk mencuba. Saya mula mengambilnya, dan hasilnya saya perlu menukar keseluruhan pakaian saya, seluar saya menjadi terlalu besar untuk dipakai)))) Saya berjaya menurunkan sehingga 13 kg dalam 2 minggu (daripada 67 kepada 54 kg)!!!!! Sekarang berat saya sudah stabil dan tidak berubah lagi!!!! Saya berasa terlalu gembira sehingga tidak terkata!! 🙂 Saya syorkan semua orang untuk mencubanya! Sekurang-kurangnya untuk dua minggu, anda akan melihat sendiri hasilnya!

LILY (CHERAS)

Saya ingin menyampaikan terima kasih yang tidak terhingga kepada hos program ini Hana (pada saya dia akan tetap menjadi hos program ubat-ubatan yang terbaik) serta kepada semua yang telah menulis tentang Vita Energy. Episod ‘Healthy lifestyle’ kali ini tidak syak lagi memberikan pertolongan kepada gadis-gadis yang mahu membuang lebihan berat mereka! Saya berusia 33 tahun, beberapa tahun kebelakangan ini saya mengalami banyak kesukaran akibat kegemukan saya. Sukar untuk bergerak, saya berterusan mengalami sesak nafas, sendi kaki dan belakang saya sangat sakit. Saya cepat penat, saya sering berasa tidak peduli… memang saya tahu semuanya disebabkan oleh berat badan saya yang berlebihan! Apabila saya menonton rancangan TV anda, saya terus bercadang untun memesannya. Keputusan yang saya capai dengan Vita Energy melebihi jangkaan saya! Sekarang berat saya 62 kilo, sebelum ini 93! Dalam masa dua bulan saya turunkan 31 kg! Sekarang saya boleh terbang seperti kupu-kupu, terasa ringan pada tubuh saya, saya rasa hebat seperti 10 tahun lebih muda! Semput dan sakit sendi kini sudah hilang, secara keseluruhan kesihatan saya semakin baik! Lillian tolong