Setiap wanita mengimpikan payudara yang seksi dan menawan. Tetapi semula jadi tak selalunya memberikan hasil sedemikian. Oleh itu, walaupun beberapa dekad yang lalu, wanita perlu menerima situasi yang tak adil, untuk mengambil segala jenis ubat ubat sintetik atau ubat hormon, atau terlalu bergantung dengan ubat-ubatan dirumah yang meragukan. Untuk mengubah situasi ini, saintis dan pakar kosmetik seluruh dunia telah bekerjasama untuk membina formula unik yang membolehkan perubahan bentuk payudara dengan cara yang benar-benar semula jadi. Upsize merupakan krim yang inovatif.

Krim ini jenis yang bagaimana?

Produk generasi seterusnya ini dibangunkan oleh ahli-ahli sains terkemuka dan hanya mengandungi 100% bahan semula jadi. Krim yang unik ini, yang mana tidak mengandungi komponen hormon, mengaktifkan pengeluaran bahan-bahan yang menyumbang kepada pertumbuhan tisu-tisu dan sel-sel adipos di dalam payudara wanita.  Yang sebenarnya adalah jika anda menggunakan krim UpSize, hormon estrogen wanita akan dapat diaktifkan, secara semula jadinya menggalakkan bentuk payudara yang lebih kukuh dan bulat.

Komponen biologi aktif produk

Terima kasih kepada formula inovatif krim unik ini, wanita dalam pelbagai usia boleh menggunakannya tanpa mengalami kesan yang membahayakan kesihatan mereka.

7878998

Produk kosmetik generasi-seterusnya ini telah dihasilkan secara eksklusif daripada ramuan semula jadi. Formulanya mengandungi:

  • Ekstrak akar Pueraria Mirifica
  • Deoxymiroestrol;
  • Minyak pati Ros.

Setiap ramuan semula jadi ini memberi kesan yang mendedahkan dibahagian dada, memberikan penjagaan kulit yang komprehensif, menggalakkan keremajaan, dan membantu payudara mendapatkan bentuk yang lebih montok.

Ciri-Ciri Unik

upsize malaysiaUpSize telah melalui semua ujian-ujian yang diperlukan dan percubaan di beberapa negara yang berbeza diseluruh dunia. Berdasarkan testimoni-testimoni yang diberikan oleh wanita yang mempunyai peluang untuk mencubanya, hasilnya begitu memberangsangkan. Sebaik sahaja selepas penggunaan pertama, krim ini bertindak serta-merta, dan beberapa minggu selepasnya, wanita tersebut kini jadi lebih menawan, memiliki buah dada yang gebu. Komponen unik krim yang menembusi kedalaman struktur sel dan mengaktifkan proses yang sama ada mula hilang, atau tidak aktif.

Krim ini membantu semua wanita untuk mendapatkan payudara yang sempurna tanpa sebarang pembedahan atau komponen hormin, menjadikannya kelihatan menarik dan anggun.

hammer-of-thor-malaysia

Perbezaan dalam penggunaan produk

Produk ini adalah selamat digunakan untuk kesihatan manusia dan tidak mempunyai kesan sampingan atau indikasi-kontra. Up-Size adalah paling efektif apabila digunakan dalam rawatan. Setiap kursus rawatan bertahan dari dua hingga 4 minggu. Krim ini disapu pada kulit dengan dibersihkan dan dikeringkan menggunakan pergerakan mengurut. Anda perlu tunggu seketika sehingga krim tersebut meresap sepenuhnya, dan mula mengurut payudara, bermula daripada bahagian bawah payudara.

9870707

Sebelum membeli revolusi bio-produk ini, anda perlu memahami bahawa untuk mendapatkan hasil yang dikehendaki, anda perlu menggunakan masa 10 hingga ke 15 minit untuk diri anda setiap hari.

Keberkesanan Produk

UpSize mampu menegangkan kulit yang kendur dan mengembalikan bentuk payudara yang asal dalam hanya beberapa minggu. Tambahan lagi, kaedah semula jadi ini menbantu membesarkan payudara hingga satu atau dua saiz Cup dengan cara yang semula jadi. Tetapi adalah berbaloi untuk anda tahu bahawa keberkesanan krim-bio ini bergantung kepada kualiti urutan rutin harian , jadi adalah penting untuk ingat perkara ini sebelum membuat tempahan.