Helo! Pertama sekali, izinkan saya mendoakan banyak kesihatan kepada semua pembaca blog ini, kerana Tuhan melarang sesiapa sahaja untuk mengalami apa yang dilalui oleh keluarga kita. Saya harap kisah kita dapat membantu banyak orang di Malaysia untuk berapa sihat daripada penyakit mengerikan yang berlaku di rantau kita – demam Denggi.

Suami saya mula sakit kira-kira setahun yang lalu. Kami tinggal di sebelah tasik, dan kami mempunyai banyak nyamuk yang menggigit orang dewasa dan kanak-kanak. Beratus-ratus orang sakit di kampung kami.

Saya tidak tahan melihat betapa menderita suami saya. Hati saya sedih melihatnya. Suhu meningkat secara berterusan – 40, kemudian 36, nadi akan jatuh, bibir akan menjadi biru. Dia akan mengalami rasa sejuk yang berterusan. Tetapi bahagian yang paling sukar adalah sakit badan, tulang dan ototnya. Dia adalah seorang petani, dia bekerja sepanjang hidupnya di tanah, dia mencintai kerjanya, dan dia adalah pencari nafkah utama dalam keluarga kami. Dan untuk melihat lelaki kuat ini diletakkan dalam keadaan tidak dapat bangun dari tempat tidur atau bahkan menuangkan secawan teh itu sangat menyayat hati. Saya benar-benar berbelah bahagi menjaga dia dan anak-anak kami. Saya terpaksa menghantar anak-anak ke abang suami saya.

Sudah tentu, kami mula mencari jalan keluar dari keadaan mengerikan kami. Kami pergi ke hospital, tetapi tidak mendapat apa-apa daripada lawatan ini, kecuali preskripsi untuk beberapa ubat antipiretik. Mereka memberitahu bahawa suami saya harus tetap berehat di tempat tidur dan minum lebih banyak cecair. Tetapi tentu saja kami sedar bahawa ini bukan penyelesaian sebenar untuk masalah kami! Penyakit ini boleh berkembang bila-bila masa saja, dan semua yang disarankan untuk kami bergantung adalah diri kami sendiri dan kehendak Tuhan!

Di rumah, suami saya meminum jus dari daun betik, makan semangka dan pamelo, dan mengambil kulit kayu akasia yang dihancurkan. Tetapi penyakit itu telah berlangsung selama lebih dari 6 hari dan dia hanya semakin sakit.

Bebas dari parasit serta penyakitnya buat selama-lamanya – apa itu Toxic OFF, cara makan, harga

Kemudian kami beralih ke homeopati. Dia menetapkan untuk merawat simptom dengan melati kuning. Dan sekali lagi tidak berjaya. Oleh itu, kami berjumpa pakar dalam bidang perubatan Cina. Masih tiada perubahan, dan penyakit itu berlaku selama kira-kira satu setengah minggu pada ketika itu.

Dan kami cuba Toxic OFF. Ya, saya telah lama melihat iklan produk tersebut, tetapi ragu-ragu – saya tidak percaya bahawa ubat pencegahan Denggi akhirnya dihasilkan. Namun, kami berada dalam keadaan putus asa, yang telah saya beli produk itu dan segera mula memberikannya kepada suami saya. Dia mula berasa lebih baik sudah pada waktu petang hari pertama! Demam turun. Sakit sendi hilang pada hari kedua dan suami saya akhirnya berjaya tidur.

Tak lama selepas itu, selera makan dan najisnya menjadi normal. Saya hampir menangis dengan gembira. Toxic OFF letakkan kembali suami saya dalam masa 4 hari! Dia masih terus mengambil ubat itu selama dua minggu lagi, untuk meningkatkan sistem imun, mengatur pencernaan dan membuang toksin dari badan.

Dan yang paling penting! Toxic OFF boleh dan harus digunakan untuk mencegah demam Denggi. Ia meningkatkan jumlah sel darah merah, daya tahan tubuh terhadap pelbagai jangkitan, dan pada masa yang sama membersihkan badan.

Saya akan sentiasa berterima kasih produk ini! Saya yakin bahawa produk itulah yang menyelamatkan nyawa suami saya dan tidak membiarkan anak-anak kami menjadi yatim piatu. Saya mahu semua orang tahu mengenai produk yang luar biasa ini, jadi tidak ada yang harus jatuh sakit! Semoga kesihatan semua orang!

Ulasan – Toxic OFF pendapat, fungsi, kelebihan

Marie

Terima kasih banyak – banyak! saya akan membuat pesanan segera. Semoga ia dapat membantu keluarga kami juga.

Angelo

Demam denggi adalah semacam hukuman yang turun ke Malaysia. Setiap orang kelima sakit. Kanak-kanak sedang mati. Bahkan orang dewasa sering tidak dapat mengatasinya, terutama jika mereka kali kedua mendapat jangkitan ini.

Lan

Saya sendiri mengalami penyakit ini. Saya ingat bagaimana semua tulang dan sendi di badan saya terasa seperti patah. Ia sangat menyakitkan sehingga saya merasa seperti melahirkan semula. Terima kasih Tuhan semuanya berlalu dengan sendirinya. Tetapi ia mungkin berbeza.

Fiona

Oh, saya sangat memahami awak. Betapa mengerikannya apabila orang yang anda sayangi jatuh sakit … Anda mahu membantu, tetapi anda tidak tahu bagaimana atau apa yang harus dilakukan – tidak ada yang membantu.

Walter

Sebab itu perlu diambil Toxic OFF sebagai langkah pencegahan. Mustahil untuk melindungi diri anda dari semua nyamuk, terutama di kawasan kita. Penting untuk dapat menahan jangkitan dari dalam, untuk menguatkan sistem ketahanan badan anda. Kami telah minum Toxic OFF selama lebih dari setahun sekarang … Syukurlah, belum ada yang jatuh sakit.

Kathy

Dan bagaimana sebenarnya ia harus diambil untuk pencegahan?

Wani

Dalam 30 hari, 2 kali setahun.

Tan

Anak perempuan saya kini sakit untuk kali kedua. Saya sangat risau. Jangkitan semula jauh lebih sukar: badan menjadi lemah, ada cirit-birit, muntah. Dia pada dasarnya tidak sedarkan diri sepanjang masa. Kami mencuba semua kaedah yang mungkin kami dapati. Terima kasih banyak atas bantuan anda!

Jason

Pasti teruskan dan cubalah! Saya sangat biasa dengan Toxic OFF. Saya dinasihatkan untuk mengambilnya, semasa saya berada di hospital. Seorang doktor yang sangat baik memberitahu saya bahawa ubat biasa hanya membantu mengurangkan gejala. Dan apa Toxic OFF adakah ia menghilangkan fokus utama jangkitan. Oleh itu, pemulihan berjalan lebih cepat.

Annie

Saya sendiri seorang doktor dan saya tahu bahawa peringkat perkembangan penyakit ini berlaku di kelenjar getah bening dan endotelium dan berlangsung sekitar 5-14 hari, sebelum merebak ke aliran darah anda. Oleh itu, berdasarkan keputusan pesakit saya, Toxic OFF berkesan walaupun pada awalnya jangkitan ini menyerang tubuh, iaitu sejurus selepas gigitan berlaku. Dan ini dapat mengelakkan sepenuhnya perkembangan gejala demam.

Darius

Itu semua terdengar agak pelik bagi saya: mengapa doktor tidak mengatakan apa-apa Toxic OFF? Sekiranya produk ini sudah lama terkenal di dunia!

Celia

Ia tidak menguntungkan bagi mereka. Mereka cenderung menjual sebanyak mungkin ubat-ubatan untuk melawan alergi, demam dan antibiotik. Dan tidak ada yang membayar mereka untuk menjual Toxic OFF.

Ros

Adik saya meninggal kerana demam Denggi 9 tahun yang lalu, ketika kami berdua kanak-kanak … Ini adalah penyakit yang teruk.

Onn

Saya akan perhatikan ubat ini. Dalam kehidupan ini, tidak ada yang dapat dirancang dengan pasti, apa sahaja boleh berlaku.

Ana

Adakah ia mempunyai kontraindikasi?

Ali

Ini semula jadi dan tanpa bahan tambahan sintetik. Ia tidak mempunyai kontraindikasi dan kesan sampingan, tetapi akan lebih baik jika pencernaan anda berfungsi dengan baik. Maka ubat ini akan pulih dengan lebih baik.

Raksasa di dalam badan saya

Tragedi yang berlaku dalam keluarga Malaysia biasa mengejutkan orang di banyak negara di dunia, termasuk, tentu saja, Malaysia. Kehidupan keluarga ini tidak akan pernah sama. Siapa sangka berjalan-jalan biasa di sepanjang pantai boleh menjadi tragedi?

Wartawan kami pergi ke Kuala Lumpur untuk menemubual hero kisah ini. Sekarang anda akan mengetahui perincian kejadian ini.

Ana (anak perempuan): Saya bekerja di sebuah syarikat kereta api Malaysia, saya menjual tiket. Saya tinggal tidak jauh dari ibu bapa saya: Andy dan Maria. Sejak kecil lagi, saya sangat rapat dengan ayah saya. Ayah saya adalah segalanya untuk saya.

Ana (anak perempuan): Suatu ketika saya dan ibu saya bertemu dengan ayah saya setelah perjalanan memancing yang panjang ke Pulau Kapas. Ayah saya suka alam semula jadi, dia sering melakukan lawatan memancing seperti itu. Kami mengharapkan dia memberitahu kami mengenai lawatannya. Tetapi dia mengatakan dia berasa tidak sihat, dan dia mengalami cirit-birit. Dia berasa tidak selesa, terutamanya ketika berada di luar rumah.

Maria (isteri): Saya melihat bahawa dia sakit dan saya fikir bahawa dia telah memakan sesuatu yang tidak elok.

Ana (anak perempuan): Tiada siapa tahu apa yang dia makan semasa perjalanan memancingnya. Ayah tidak banyak memberitahu kami mengenainya. Dia cuma memunggah kereta. Semuanya berjalan seperti biasa. Tidak lama kemudian kami terlupa mengenainya.

Menghancurkan parasit pada semua peringkat perkembangan – apa kegunaan Toxic OFF, bahan-bahan

Selepas beberapa minggu, Ana melawat ibu bapanya.

Ana (anak perempuan): Kami duduk di meja, makan. Semuanya baik sahaja. Saya perhatikan bahawa ayah saya bangun dari meja dan pergi ke tandas. Selepas itu dia meneruskan makan malamnya. Ia berulang dua kali lagi. Saya fikir dia mungkin sakit perut dan semuanya akan baik-baik saja.

IBS adalah penyakit usus yang meluas yang dicirikan oleh kekejangan, kembung dan cirit-birit.

Ana (anak perempuan): Saya tidak mahu memalukannya, jadi saya memutuskan untuk tidak memperhatikan tingkah lakunya. Saya berdiam diri, saya memutuskan untuk membincangkannya nanti.

Walaupun dengan penyakit Andy, keluarga itu terus menikmati hujung minggu bersama. Beberapa minggu kemudian, Angela datang untuk menolong ibu bapanya dalam pengubahsuaian rumah. Dia menyedari bahawa keadaan ayahnya tidak bertambah baik.

Ana (anak perempuan): Dia terus berlari ke tandas pada siang hari. Ia berulang setiap 30 minit. Saya risau, kerana itu tidak normal.

Maria dan Ana memutuskan untuk bercakap dengan Andy mengenai masalahnya.

Maria (isteri): Saya bertanya kepadanya “Apa yang sedang terjadi?”. Dia menjawab bahawa terdapat darah di dalam najisnya. Saya panik apabila mendengarnya.

Ana (anak perempuan): Terdapat kes barah usus besar dalam sejarah keluarga kami, itu sebabnya saya sangat ketakutan.

Angela memerhatikan ayahnya Andy yang menderita cirit-birit akut. Dia menyangka bahawa dia mengalami disfungsi usus. Tetapi sekarang dia takut bahawa ia adalah sesuatu yang lebih serius.

Ana (anak perempuan): Dia ternampak darah di dalam najisnya. Terdapat kes barah usus besar dalam sejarah keluarga kami, jadi kami memintanya untuk berjumpa doktor.

Risaukan Andy sakit parah, Angela dan Maria pergi bersamanya ke hospital yang terdekat.

Ana (anak perempuan): Di hospital, dia diuji untuk pelbagai penyakit, termasuk kolonoskopi. Ujian menunjukkan bahawa usus besarnya rosak. Ayah didiagnosis dengan kolitis ulseratif akut.

Kolitis ulseratif akut adalah penyakit yang menyebabkan radang ulser pada usus besar. Ini membawa kepada kelemahan, sakit akut di perut dan cirit-birit dengan darah.

Ana (anak perempuan): Dia harus minum ubat steroid selama beberapa minggu untuk menghentikan pendarahan dan menghilangkan gejala. Saya tenang dan mula percaya bahawa ayah saya akan pulih.

Untuk beberapa minggu kemudiannya, Ana dan Maria memerhatikan peningkatan berterusan keadaan Andy.

Ana (anak perempuan): Saya gembira. Saya gembira kerana doktor berjaya menyembuhkannya. Ayah saya boleh pulang.

Ana memutuskan untuk tinggal di tempat orang tuanya sehingga ayahnya pulih. Suatu malam pada hujung minggu Ana tidur dengan lena di katilnya.

Ana (anak perempuan): Saya tersedar oleh bunyi bising di bilik tidur ibu bapa saya. Saya pergi untuk mengetahui apa masalahnya.

Dia merasa ngeri apabila menyedari keadaan ayahnya semakin teruk.

Ana (anak perempuan): Ayah cuba bangun dari tempat tidur, tetapi jatuh tepat pada ibu, membuatkan ibunya terjaga dari tidu, menyebabkan kekecohan.

Maria (isteri): Ini mengerikan. Dia mengigau.

Ana (anak perempuan): Saya cuba mengangkatnya, tetapi dia terlalu berat. Dia gemetar, bercakap seperti orang hilang kewarasan. Ia menakutkan saya dan saya memanggil ambulans.

Di hospital, Andy segera dibawa ke jabatan kecemasan.

Ana (anak perempuan): Membuat penilaian berdasarkan tingkah lakunya, doktor memutuskan untuk membuat punktur lumbar. Ayah saya masih tidak waras. Dia terus bercakap seorang diri, cuba melepaskan diri. Saya dan ibu saya harus menahannya, supaya doktor dapat membuat punktur. Dia melakukan prosedur tepat di depan mata kami.

Cecair serebrospina Andy menunjukkan keradangan membran otak dan saraf tunjang. Penyakit ini disebut meningitis.

Ana (anak perempuan): Dia segera disuntik dengan antibiotik untuk melawan meningitis dan mengawal penyakit ini.

Tetapi doktor masih bimbang. Kebiasaannya, penyebab meningitis dan kolitis adalah jangkitan bakteria di tubuh pesakit.

Pakar juga datang ke hospital, termasuk doktor yang pakar dalam penyakit berjangkit Dr. Dura Aida.

Tidak mempunyai kesan sampingan – Toxic OFF bagaimana ia berfungsi, kegunaan

Dr. Dura Aida: Semua fungsi badan Andy tidak teratur. Dia melawan sesuatu yang sangat serius.

Pasukan doktor memutuskan untuk mengkaji organ dalaman Andy dengan lebih dekat, mereka melakukan endoskopi.

Dr. Dura Aida: Kami meletakkan kamera di perutnya untuk mencari kesan jangkitan atau keradangan.

Mereka melihat imej yang mengejutkan!

Dr. Dura Aida: Terdapat ribuan lubang kecil di perut dan usus kecilnya. Kehadiran lubang yang terlalu banyak sangat luar biasa.

Pasukan doktor hairan.

Dr. Dura Aida: Tidak ada cara untuk mengetahui bagaimana keadaan tersebut – cirit-birit dan meningitis yang berpanjangan – dan perforasi perut dan usus kecil – mempunyai persamaan. Ia adalah suatu misteri.

Walaupun doktor berusaha untuk memutuskan bagaimana memulihkan perut Andy, mereka menyedari adanya gejala baru.

Dr. Dura Aida: Kami menemui ruam. Ia menutupi hampir seluruh tubuhnya. Sebilangan cecair keluar dari bintik-bintik merah yang kelihatan seperti hematoma.

Dr. Dura Aida telah melihat ruam yang serupa dan percaya bahawa ini adalah kunci diagnosis. Untuk mengesahkan hipotesisnya, dia mengambil sampel air liur dan mukosa Andy untuk dikaji di bawah mikroskop.

Dr. Dura Aida: Kami menjumpai sel saluran pernafasan dalam air liur. Kami juga menemui jejak keradangan dan melihat ada pergerakan. Andy berada dalam bahaya!

Ana (anak perempuan): Ketika itulah saya belajar apa itu panik. Ayah tidak boleh mati seperti itu!

Dr. Dura Aida: Hasilnya, kami mendapati beribu-ribu organisma kecil bergerak seperti cacing tanah di bawah mikroskop.

Dr. Dura Aida membuat kesimpulan yang mengejutkan. Tubuh Andy dihuni oleh sekumpulan organisma kecil.

Dr. Dura Aida: Penyebab jangkitan adalah cacing parasit Strongyloides stercoralis.

Strongyloides stercoralis adalah cacing bulat parasit yang hidup pada manusia. Cacing ini membiak di dalam badan Andy, meningkatkan koloni mereka. Setelah memakan usus, mereka mula menyerap organ lain.

Dr. Dura Aida: Cacing ini merangkak keluar dari usus. Terdapat banyak bakteria, dan cacing membawanya, bergerak di sekitar tubuh manusia. Inilah yang menyebabkan komplikasi serius.

Ana (anak perempuan): Saya keliru ketika mendengar tentang cacing di dalam badan ayah saya. Mereka selama ini menyiksanya. Apa yang dia katakan cuma dia berasa tidak sihat. Bagaimana lagi cara anda dapat menjelaskan bahawa badan anda dimakan oleh cacing?

Beberapa cacing strongyloides dengan cepat dapat mengubah jangkitan menjadi serangan. Di dalam usus, cacing dapat bertelur ribuan telur sehari. Ada yang meninggalkan badan dengan najis, yang lain tinggal di dalam badan. Larva ini bergerak ke organ lain, memakannya dan meneruskan kitaran hidupnya.

Doktor mempreskripsikan Andy dengan ubat antiparasitik kuat Ivermectin. Namun, setelah beberapa hari menjalani rawatan, keadaannya terus bertambah buruk.

Maria (isteri): Andy ialah suami saya. Lelaki yang saya sayang. Saya tidak tahu bagaimana saya akan hidup tanpanya.

Ana (anak perempuan): Kami memegang tangannya. Kami mengatakan bahawa kami menyayanginya. Dan bahawa dia telah berjuang sejak sekian lama. Kami mengatakan bahawa dia boleh pergi. Dan kemudian jantungnya berhenti. Dia telah mati. Saya tidak pernah berasa begitu teruk dalam hidup saya.

Strongyloids terdapat di banyak kawasan di planet ini. Tetapi paling kerap di zon tropika: di Afrika, Asia dan Amerika Tengah.

Sangat mudah dijangkiti strongyloids. Larva bersembunyi di tanah dan pasir. Mereka mudah menembusi ke dalam kulit manusia. Sekiranya anda memijak mereka dengan berkaki ayam, larva akan memasuki badan anda melalui kaki.

Toxic OFF terhadap parasite – bagaimana nak dapatkan, harga ubat, di farmasi

Sesiapa yang pernah berjalan dengan berkaki ayam di pantai tropika, boleh dijangkiti dan mungkin juga tidak mengetahuinya. Parasit menjadi aktif apabila sistem imun manusia melemah, misalnya, semasa sakit, penuaan atau selepas kecederaan. Seseorang hanya mengetahui tentang kehadiran parasit di dalam badan apabila sudah terlambat. Memandangkan Ana dan Maria juga banyak perjalanan ke tempat yang lain, mereka juga diuji untuk strongyloids. Hasilnya menakutkan mereka!

Ana (anak perempuan): Ternyata saya juga menghidap parasit ini. Saya berasa sangat takut untuk. Doktor menjelaskan bahawa jangkitan saya masih tidak aktif. Tetapi sebarang kelewatan boleh membahayakan. Bila-bila masa, saya boleh menjadi mangsa parasit.

Saintis perubatan Singapura mengetahui tentang tragedi keluarga kami. Mereka terbang ke Malaysia khusus untuk membantu kami. Bersama doktor dan saintis Malaysia, mereka berjaya mengembangkan ubat – Toxic OFF, yang sepenuhnya menghilangkan semua parasit, dan juga mencegah jangkitan kutu. Mereka mengujinya pada saya dan ibu saya.

Saya tidak mempunyai pilihan selain mencuba Toxic OFF, kerana tiada produk lain yang dapat menolong saya.

Saya mengambil produk ini selama 5 hari, berharap yang terbaik. Saya sangat risau. Kemudian saya menjalani pemeriksaan penuh di hospital. Doktor mengesahkan bahawa tidak ada lagi parasit yang tersisa di badan saya. Toxic OFF benar-benar menyelamatkan saya daripada parasit!

Maria (isteri): Saya sangat marah. Saya tidak dapat berkabung sepanjang tahun. Pada malam hari, ketika saya sendirian di rumah, saya menangis, “Mengapa kamu tidak mengatakan apa-apa kepada kami? Mengapa kamu tidak membantu?”

Ana (anak perempuan): Agak mustahil untuk pulih dari kematian orang yang sangat anda sayangi. Saya cuba memberitahu semua orang mengenai parasit dan bagaimana menyingkirkannya. Sekiranya Toxic OFF telah dibangunkan lebih awal, ayah saya akan selamat. Tetapi kematiannya tidak sia-sia, hanya kerana kesudahan ini muncul produk yang membantu!

Jumlah mereka yang dijangkiti strongyloids di seluruh dunia tidak diketahui. Tetapi sebilangan pakar percaya bahawa terdapat kira-kira 500 juta orang. Untuk mengelakkan serangan, disarankan memakai kasut di pantai, menghindari kontak dengan najis manusia dan mengambil produk, misalnya Toxic OFF.

Komen – testimoni pengguna Toxic OFF, pendapat, adakah

Kim

Ini mengerikan, takziah saya! Kehilangan ayah dan suami pasti menyedihkan

Kathy

Bahaya ada di sekeliling kita! Saya tidak akan berjalan tanpa kasut lagi!

Cindy

Kathy, itu tidak menakutkan. Toxic OFF benar-benar produk yang sangat membantu mengawal semua penyakit ini. Kadang-kadang saya menganggapnya sebagai pencegahan, kerana saya bekerja dengan haiwan peliharaan. Tidak ada masalah setakat ini!

Kathy

Terima kasih atas sokongan anda!

Rahmat

Saya belajar mengenai ubat ini tepat pada waktunya! Saya dan suami merancang perjalanan ke luar bandar. Saya beli 2 bungkus. Saya rasa, sudah cukup untuk percutian kami.

Kala

Adakah sesiapa yang tahu, adakah Toxic OFF baik pada peringkat awal serangan? Saya bersentuhan dengan haiwan yang tiada tempat tinggal. Saya mengalami cirit-birit dan pening pada hari kedua. Saya mengesyaki bahawa ia adalah cacing.

Trisha

Walaupun ubatnya sangat kuat, ia boleh diambil pada peringkat awal. Semoga anda cepat sembuh!

Valerie

Ya Tuhan, betapa dahsyatnya! Pada suatu hari saya menonton rancangan TV mengenai parasit yang hidup di hampir setiap tubuh manusia. Kita tidak menyedarinya, dan sementara itu mereka memakan kita dari dalam. Brrr!

Yusuf

Produk yang sangat kuat. Malangnya, saya harus memastikan diri saya sendiri. Pada usia 61 tahun, saya dimasukkan ke hospital, mungkin saya menghidap kolesistitis. Ujian menunjukkan pencerobohan helminthik yang kuat. Saya tidak tahu di mana saya mengambil cacing ini. Doktor memberi saya rawatan terbaik, tetapi semuanya tidak berjaya. Produk Toxic OFF baru sahaja diimport ke negara kita. Ia mahal ketika itu, tetapi saya tidak peduli. Semuanya hilang dalam 2 minggu, dan hati tidak mudarat.

Mael

Bolehkah ubat ini diberikan kepada haiwan? Untuk anjing besar, untuk pencegahan helminths.

Valerie

Sebagai doktor haiwan, saya tidak menasihatinya. Dadah manusia tidak baik untuk anjing. Malah untuk baka besar terdapat ubat veterinar berkualiti tinggi. Walau bagaimanapun, pemilik anjing harus mengambil ubat ini selama tempoh rawatan anthelmintik. Toxic OFF sangat baik kerana ia membantu melawan semua parasit yang diketahui, termasuk yang paling berbahaya dan tidak diketahui secara saintifik.

Anisa

Adakah Toxic OFF selamat untuk warga tua?

Trisha

Usia lanjut usia bukanlah kontraindikasi untuk ubat ini. Sekiranya tidak ada masalah serius dengan hati anda, tiada masalah.

Alyssa

Adakah Toxic OFF berkesan jika anda menghidap lambliasis?

Nicole

Ia membantu saya 7 bulan yang lalu (peringkat lanjutan)