Produk Phytosen Slim merupakan penemuan baru bagi mereka yang menghadapi masalah menurunkan berat badan. Kini, anda boleh menurunkan berat badan dengan adanya produk unikĀ  yang boleh membakar lemak tanpa bersusah-payah. Produk ini direka khusus untuk pesakit dengan masalah kegemukan. Ia dihasilkan oleh pakar diet dari Minnesota, USA. Secara perlahan, produk baru ini menjadi terkenal di seluruh dunia. Ia telah diluluskan di Thailand, Rusia dan banyak negara lain. Kini, produk pelangsingan Phytosen Slim boleh didapati hampir di mana-mana, kerana ia boleh dipesan dengan mudah dari kedai rasmi dalam talian. Inilah peluang untuk melangsingkan tubuh dan memulakan kehidupan baru, di mana tiada ruang untuk berat badan yang berlebihan!

Hakikat tentang kegemukan dan berat badan berlebihan

Kegemukan kini menjadi masalah utama. Ini mungkin kebenaran yang pahit, tetapi hampir 35% orang di dunia menghadapi masalah berat badan berlebihan. Ia bukan sahaja masalah besar, tetapi sangat merbahaya. Sesetengah orang memandang berat badan berlebihan sebagai masalah kecil dan merasa ia mudah untuk diselesaikan. Ini tidak benar, kerana lebih banyak lemak yang terkumpul, lebih susah untuk menurunkan berat badan, dan menjadikan keadaan lebih merbahaya. Kegemukan merupakan punca pelbagai penyakit:

 • kencing manis;
 • iskemia jantung;
 • kemandulan;
 • artritis;
 • dispnea;
 • steatosis hati;
 • hipertensi dan masalah lain.

43690800

Selain daripada penyakit, bentuk badan yang bulat mengundang beberapa masalah lain. Wanita yang tidak menawan dan tidak menarik hati calon suami. Perkara yang sama juga berlaku kepada kaum lelaki: wanita cantik tidak akan memberi perhatian kepada jejaka yang menyerupai donut. Keluarga yang kukuh juga boleh berpecah akibat salah seorang pasangan menjadi gemuk. Dari segi kerja juga, penampilan yang elok adalah lebih baik. Berat badan yang berlebihan boleh mengakibatkan kematian pramatang. Takut? Ya, tetapi ia benar! Phytosen Slim, yang menghapuskan berat badan berlebihan dengan berkesan, akan membantu anda keluar daripada kemelut ini, sebagaimana yang dibuktikan oleh maklum balas pengguna.

Apakah Phytosen Slim?

Phytosen Slim berfungsi untuk membakar lemak dengan pantas. Kesan tersebut dicapai hasil daripada rumusan formula produk ini yang dihasilkan oleh pakar pemakanan.

Bahan aktif utama dalam produk ini ialah ekstrak kopi hijau. Bahan ini kaya dengan alkaloid, beberapa vitamin (C, E, B, PP), asid klorogenik, asid amino, garam mineral dan sukrosa. Asid klorogenik merupakan bahan yang bertanggungjawab dalam pembakaran lemak. Ia mengaktifkan proses metabolisma, menormalkan penghadaman dan mengurangkan selera makan.

Komponen kedua penting untuk pembakaran lemak dalam produk ini ialah ekstrak raspberi. Bahan ini berupaya untuk memecahkan sel lemak, lantas mengurangkan lapisan lemak. Dengan proses termogenesis yang dipercepat, tubuh menyingkirkan lemak serta bahan buangan disebabkan ketersediaan berlebihan di mana proses metabolik terganggu.

Bagaimana Phytosen Slim berfungsi?

Kebanyakan deposit lemak dalam tubuh ditemui di tiga bahagian utama: punggung, pinggul dan abdomen. Setiap hari, stok lemak ini akan bertambah jika makanan yang diambil tidak bertukar menjadi tenaga yang terus digunakan. Phytosen Slim bertindak untuk memberhentikan pembentukan lapisan lemak. Komponen aktifnya menyebabkan kehilangan berat badan dengan pantas. Produk ini bertindak dalam tiga cara:phytosen slim malaysia

 • mengurangkan rasa lapar;
 • meningkatkan pengeluaran tenaga, mempercepatkan metabolisma;
 • memecahkan lemak.

Percubaan klinikal produk

Produk ini telah diuji oleh sukarelawan dari negara berbeza. Dalam eksperimen yang dijalankan, 400 orang dengan tahap kegemukan yang berbeza mengambil bahagian,. Selama dua bulan, subjek ujian menggunakan produk ini dan meneruskan gaya hidup mereka seperti biasa. Diet mereka kekal sama dan beban fizikal tidak bertambah. Berat mereka direkod setiap hari. Setiap orang mempunyai hasil tersendiri, tetapi pada penghujung eksperimen, 317 orang telah kehilangan berat badan lebih daripada 10 kg, 56 orang kehilangan antara 7 hingga 10 kg, dan yang lain kehilangan kurang daripada 7 kg. Hasil paling mengagumkan ialah seorang wanita berusia 28 tahun bernama Aisha, yang kehilangan 24 kg. Dan ini semua tanpa diet atau senaman! Meskipun mengalami penurunan berat badan yang mendadak, dia tidak mengalami sebarang masalah kesihatan. Maklum balas daripada sukarelawan mencadangkan bahawa produk Phytosen Slim adalah selamat. Ia sesuai untuk sesiapa yang mahu mengubah tubuh mereka tanpa menjalani pembedahan perut atau pembedahan plastik.

Cara pengambilan Phytosen Slim: manual pengguna

Usaha anda tidak akan sia-sia, menurunkan berat badan dengan produk Phytosen Slim. Apa yang diperlukan bagi mereka yang telah memutuskan untuk memesan produk ini ialah anda mengikuti arahan pengambilan produk dengan betul dan keinginan untuk melangsingkan tubuh. Itu sahaja!

Produk ini boleh didapati dalam bentuk kapsul. Regimen pengambilan yang dicadangkan:

 • ambil satu kapsul Phytosen Slim 2 kali sehari;
 • ambil produk dengan segelas air.

Kekalkan gaya hidup biasa anda dan cuba minum air yang mencukupi (sehingga 2 liter sehari). Tablet lebih baik diambil pada waktu pagi dan semasa makan tengah hari, pada masa yang sama setiap hari.

Hasil dan perubahan42356867970

Perubahan boleh dirasai bermula dari hari pertama pengambilan produk ini. Berat badan mula susut dengan pantas. Ia memperbaiki mood anda. Anda mula lebih gembira melihat cermin. Golongan Libra juga gembira dengan testimoni mereka. Namun, terdapat juga perubahan dalaman:

 • mengurangkan kandungan gula dalam darah;
 • mengurangkan tekanan darah secara perlahan (bagi mereka yang bermasalah);
 • menormalkan kandungan kolesterol;
 • memperbaiki kesihatan secara keseluruhan;
 • menghapuskan sembelit.

Mengurangkan berat badan berlebihan, memperbaiki bentuk tubuh dan kesihatan, membuat anda merasa lebih muda. Buatlah rancangan baru dan mulakan kehidupan berbeza. Biar Phytosen Slim membantu anda mencapai matlamat anda. Anda boleh memesan produk ini sekarang untuk menjadikan hari esok anda lebih gembira!