Penpigmenan intensif lebih atau kurang boleh berlaku di pelbagai peringkat kehidupan. Ia mungkin disebabkan oleh keturunan, usia, kehamilan, ubat-ubatan penyamakan, atau beberapa rawatan di salon kecantikan. Sebagai peraturan, penpigmenan amat sengit pada bahagian kulit yang terdedah – muka, tangan, bahagian dada dan bahagian atas belakang. Bintik boleh terdapat dalam saiz dan bentuk yang berbeza. Mereka mempunyai satu persamaan iaitu mereka tidak kelihatan bagus. Oleh itu, wanita cuba menutup mereka dengan solekan atau menghilangkan mereka.

Banyak resipi yang dikenali sejak zaman purba untuk kulit putih yang sihat. Tetapi mereka tidak dapat menghapuskan bintik gelap sepenuhnya. Apa yang mereka boleh lakukan adalah membuat bintik lebih ringan dan kurang kelihatan dan kesannya adalah sementara. Rawatan salon kecantikan telah menjadi alternatif kepada ikhtiar yang tidak berkesan ini. Walau bagaimanapun, mereka bukan sahaja mahal, tetapi juga boleh membawa hasil yang tidak diingini. Oleh itu, topeng pemutihan khas «Miracle Glow», yang menjamin untuk menghilangkan penpigmenan, telah menjadi begitu popular dalam masa yang singkat. Dengan bantuannya, anda boleh mendapatkan kulit yang licin dan cantik dalam masa beberapa minggu dan melupakan tentang penpigmenan kulit, seperti mimpi buruk.

Apakah kelebihan topeng pemutihan «Miracle Glow»

Alat yang unik ini membolehkan anda untuk menghilangkan frekel, bintik umur dan penpigmenan yang disebabkan oleh kehamilan atau ubat hormon. Ia juga membantu untuk menghilangkan bintik merah atau keradangan, tan cahaya matahari yang berlebihan atau penyalahgunaan losyen penyamakan diri. Dan yang paling penting krim «Miracle Glow» menormalkan pengeluaran warna pigmen melanin oleh sel kulit. Ini bermakna bahawa ia bukan sahaja membantu menguruskan bintik yang sedia ada, tetapi juga akan menghalang kemunculan bintik yang baru. Kulit anda akan sentiasa mempunyai kulit yang putih dan sihat!

5164651

Kandungan krim

Kelebihan besar topeng pemutihan Miracle Glow terdapat dalam struktur semula jadinya, yang membolehkan penggunaannya untuk apa saja jenis kulit pada semua peringkat umur. Ia termasuk akar cordyceps Cina, yang merupakan sebahagian daripada resipi oriental terkenal – Cordyceps sinensis. Kulat ini dengan ciri-ciri unik tergolong dalam keluarga kulat pundi. Orang yang menuainya mempertaruhkan nyawa mereka di kawasan pergunungan di China pada ketinggian 3.5 km dari aras laut. Ia tidak tumbuh pada ketinggian yang rendah. Orang Cina telah menggunakan Cordyceps lebih daripada lima belas ratus tahun. Ia bukan satu kebetulan jika wanita Cina mempunyai kulit yang licin dan telus, yang menyerupai porselin. Fakta ini kekal misteri selama beratus tahun.

Apakah prinsip aktif topeng pemutihan «Miracle Glow»

Dengan bantuan produk revolusi ini, anda boleh menghilangkan penpigmenan untuk masa yang lama! Untuk melakukan ini, gunakan topeng sekurang-kurangnya tiga kali seminggu. Gunakan lapisan tebal topeng, simpannya selama 15 minit dan bilas dengan air suam. Tempoh minimum kursus adalah 4 minggu. Pada hari pertama anda akan melihat perubahan pada kulit anda. Anda tidak akan percaya mata anda – bintik gelap akan hilang dan tidak lagi akan mengganggu anda.