Untuk memiliki sepasang mata yang cantik dan ekspresif, anda perlu mempunyai bulu mata yang panjang dan tebal. Terdapat ramai wanita yang mempunyai bulu kening dan bulu mata yang tebal dan cantik secara semula jadi. Walau bagaimanapun, seperti rambut dan kuku, bulu mata juga memerlukan penjagaan khas. Hakikatnya adalah bahawa ramai wanita menggunakan pelbagai kosmetik yang akan menyebabkan walaupun bulu mata yang sihat menjadi lebih nipis dan rapuh, dan akhirnya mengakibatkan kegugurannya.

Kerjasama antara ahli saintis dan ahli kosmetik terkemuka di dunia membawa kepada reka bentuk krim-gel Maxi Lash. Produk ini telah dihasilkan untuk penjagaan dan rawatan bulu mata yang lemah, rapuh dan luruh.

Jenis produk bio apakah ia?

Produk terbaharu ini telah mencetuskan suatu sensasi dalam industri kecantikan. Krim-gel tersebut bukan sahaja memberikan penjagaan kepada bulu mata anda yang setanding dengan perkhidmatan yang diberikan oleh ahli kecantikan profesional, tetapi ia juga merawat bulu mata anda, mengembalikan kecantikan semula jadinya serta menjadikan ia  lebih tebal. Maxi Lash hanya diperbuat daripada komponen organik yang dapat membuatkan mata anda lebih ekspresif dan menarik.

Produk ini telah diuji selaras dengan piawaian antarabangsa. Manakala testimoni orang ramai yang sudah menggunakan Maxi Lash mengesahkan keberkesanan dan keselamatannya.

Ciri-ciri produk bio ini

5451515154

Krim-gel Maxi Lash ini direka berasaskan teknologi canggih dan menggunakan bahan-bahan organik yang selamat. Kompleks yang unik ini membolehkan bulu mata anda menjadi panjang dan lembut bak sutera. Bagi mencapai kesan terapeutik dan menyediakan kawasan di sekitar mata anda dengan penjagaan yang baik, pakar kami telah memperkaya krim-gel ini dengan bahan-bahan berikut:

  • Ekstrak tumbuh-tumbuhan berubat;
  • D-Panthenol dan minyak organik;
  • Arginin;
  • Keratin;
  • Glikoprotein;
  • Kompleks vitamin kumpulan B, E dan A.

Setiap daripada komponen tersebut bertanggungjawab untuk jenis penjagaan dan terapi tertentu. Vitamin dan komponen organik yang sihat menyuburkan folikel rambut, yang membolehkan untuk mencapai bukan sahaja hasil sementara tetapi juga hasil yang kekal.

Ciri-ciri yang unik

Terima kasih kepada komponen organiknya, Maxi Lash merangsang pertumbuhan folikel rambut. Semua bahan-bahan produk ini berfungsi sebagai suatu kompleks; oleh itu, pertumbuhan dan peningkatan bulu mata anda dicapai hanya selepas beberapa hari penggunaan yang tetap. Produk bio yang bersilang fungsian ini adalah sesuai untuk mereka yang mempunyai bulu mata yang kurang atau mereka yang mempunyai bulu mata yang suram, rapuh dan hampir tidak kelihatan.

Tambahan pula, krim-gel ini adalah sesuai untuk rawatan pencegahan dan boleh digunakan sebagai prosedur kecantikan yang tetap. Selain itu, produk bio ini juga menjaga kulit pada kelopak mata anda dengan membekalkannya dengan semua nutrien yang penting.

Mengenai penggunaannya

Krim-gel Maxi Lash dihasilkan sebagai ubat yang mampu mengembalikan folikel rambut dalam tempoh hanya beberapa minggu. Semua komponen dalam produk bio ini adalah benar-benar organik, maka ia tidak menyebabkan reaksi alahan dan selamat untuk digunakan.

851651151

Sebelum memesan produk  ini, anda perlu membaca arahannya dengan teliti. Penggunaannya adalah mudah. Anda perlu meletakkan sedikit krim tersebut ke kelopak mata bawah dan atas di sepanjang garis pertumbuhan bulu mata dan sapukannya dengan berus. Ini perlu dilakukan tiga puluh minit sebelum tidur. Tunggu sehingga produk itu diserap sepenuhnya oleh kulit anda. Selepas itu, anda boleh tidur dengan tenang.

Keberkesanan produk

Maxi Lash akan membuatkan bulu mata anda kelihatan sangat cantik hinggakan ia sukar untuk percaya pada asal semula jadinya. Komponen organik produk ini mempengaruhi mekanisme dalaman epidermis dengan agak cepat dan berkesan, yang mengakibatkan pertumbuhan bulu mata lebat yang benar-benar sihat.

Walau bagaimanapun, sebelum membeli produk yang unik ini, anda perlu memahami bahawa anda akan dapat mencapai hasil yang diingini hanya jika krim tersebut digunakan dengan kerap dan dengan mengikut arahannya.