Kisah saya daripada sukakan makanan manis kepada menjadi seorang gadis langsing: Keto Guru pengurangan berat, apa itu, bagaimana ia berfungsi, apa kegunaan, kelebihan

Hai semua! Nama saya Sabrina, berumur 27 tahun, dan saya seorang jurutera.

Saya antara orang yang bencikan gimnasium. Dan saya tak dapat bayangkan makan malam saya tanpa pencuci mulut sehingga baru-baru ini. Walaupun begitu, saya berjaya menurunkan berat badan daripada 165 kepada 127 kg tanpa senaman ataupun diet ketat dalam masa sebulan lebih. Bagaimana? Saya akan memberitahu anda. Anda juga boleh melakukannya. Ia mudah.

Seperti orang lain, saya juga mengalami masalah berat badan sejak zaman remaja lagi. 165 kg dengan ketinggian 5’2 “adalah rekod saya. Sangat sukar untuk hidup dengan berat badan ini: Saya sesak nafas, lutut saya sakit selepas berjalan lama.

Saya tidak suka gambar saya diambil – saya sentiasa orang yang tergemuk dalam gambar berkumpulan. Saya selalu makan: setelah saya mula, saya tidak boleh berhenti. Dulu saya sangat sukakan makanan manis – pastri, gula-gula, coklat. Saya tak dapat hidup sejam tanpa gula-gula. Hakikatnya, saya menjaga tubuh saya dengan teruk!

Enam bulan yang lalu, saya pergi membeli pakaian baru untuk dipakai di majlis perkahwinan rakan saya. Dalam pakaian yang bersaiz besar pun saya dah tak muat! Bayangkan betapa hancurnya perasaan saya!

Dan, beberapa minggu selepas insiden pakaian itu, saya menelusuri suapan Instagram saya dan melihat siaran seorang gadis yang berjaya menurunkan berat badan yang banyak, dan saya menyedari bahawa sudah tiba masanya bagi saya bertindak juga. Produk ini yang menghentikan keinginan untuk makanan manis telah membantunya.

Keto Guru adakah, harga Keto Guru Malaysia, bahan-bahan

sabrina_ta

Hari ini menandakan enam bulan sejak saya kehilangan 37 kg. ┬áLebihan lemak saya hilang dalam masa sebulan, berat badan saya sudah tak bertambah lagi. Saya menggunakan produk ini untuk menurunkan berat badan. Saya meminumnya sekali sehari, tidak mengikuti diet, tak bersukan… tak melakukan apa-apa sekalipun. Untuk mengekalkan berat badan, anda perlu terus meminum Keto Guru, 1-2 kursus setahun selama 30 hari. Siapa nak sertai saya, gadis-gadis semua?

Tiada banyak maklumat dalam talian mengenai Keto Guru. Tetapi saya dengan cepatnya menjumpai laman web pihak pengilang, di mana saya memesan 2 kotak sekaligus dengan diskaun yang besar.

Keto Guru kesan minum, cara makan

Ini adalah kursus selama 30 hari. Dos harian adalah 1 biji setiap hari, lebih baik diambil pada waktu pagi, ketika badan anda mula bangun dan memulakan fungsinya. Pada hari pertama, saya minum Keto Guru dan pergi bekerja. Semasa makan tengah hari, biasanya saya akan makan roti jem saya, tetapi tiba-tiba saya menginginkan sesuatu yang ringan: nanas, betik, atau buah pic. Saya pergi ke pasar dan membeli beberapa jenis buah-buahan. Sehiris betik terasa lebih enak daripada semua roti di dunia! “Wow, ia berkesan!”, fikir saya, dan terus berjalan balik ke pejabat dengan semangatnya…

Dengan cara ini, saya kehilangan 8 kg dalam seminggu. Saya hampir pengsan kerana sangat gembira! Saya tidak pernah mempercayai iklan, tetapi Keto Guru adalah yang sebenarnya.

Saya tak boleh katakan yang saya melepaskan makanan manis sepenuhnya. Kadang-kadang, saya mengambil coklat bar atau pencuci mulut ringan. Tetapi makanan ini tidak memberi inspirasi kepada saya seperti dulu – selera makan saya dah hilang. Jika dulu saya memakan makanan ringan “sampah makanan” yang berbeza setiap 1-2 jam, sekarang saya boleh makan tengah hari dan menunggu sehingga makan malam tanpa menderita.

Oleh itu, saya mengucapkan selamat tinggal kepada 37 kg tambahan dalam masa sebulan. Berat badan saya 127 kg pada berakhirnya kursus itu – sama seperti semasa zaman sekolah saya dulu. Malah pakaian anak saudara yang masih remaja juga padan dengan saya.

Dan saya masih membeli pakaian baru – yang paling cantik! Saya mempunyai ramai peminat. Rakan-rakan saya bergurau yang saya mungkin akan mengalahkan pengantin perempuan.

Harga Keto Guru di farmasi, penipuan, beli Keto Guru di Malaysia

Selepas Keto Guru keinginan saya untuk makanan manis tidak pernah muncul kembali. Perut saya sudah dapat menyesuaikan diri dengan diet baru, jadi saya sama sekali tidak berasa lapar. Semuanya dah berbeza sekarang! Saya teruja apabila melihat ke dalam cermin, membeli pakaian bergaya dan akhirnya saya gembira dengan badan baru saya!

Keto Guru bagaimana nak dapatkan, harga Keto Guru di Malaysia, pengedar Keto Guru di Malaysia

Tinggalkan sukaan jika anda sukakan kaedah saya, dan tinggalkan komen tentang bagaimana anda melawan keinginan makanan manis anda. Jika ia benar-benar sudah tak tertanggung – ini adalah pautan ke Keto Guru Ia berkesan lebih baik daripada kuasa fikiran!

Keto Guru komen, testimoni pengguna

Lisa

Saya berhadapan dengan minggu yang panjang di tempat kerja, banyak tekanan. Saya makan 2 coklat bar setiap hari. Saya benci diri saya kerana ini!!! Terima kasih atas siaran awak, saya perlu mencubanya, kerana saya mungkin tidak akan muat untuk masuk ke pintu dalam masa terdekat.

Mimie

Produk hebat. Terutama untuk wanita yang tak ada kekuatan fikiran seperti saya!

Anna

Saya tertanya-tanya mengapa anda baru mengetahui tentang Keto Guru. Saya telah mengikuti 1 kursus dua kali setahun selama beberapa tahun sekarang. Usia saya 43, berat saya 114 kg (dulu 176 kg).

Alisha

Saya tak sukakan makanan manis. Tetapi saya suka makanan segera: pedas, daging, berkanji. Bagaimana saya boleh atasi hal ini? Adakah produk ini akan membantu saya?

Sally

Bagi saya, Keto Guru telah mengurangkan selera makan saya, dan saya sukakannya! 48 kg hilang. Sekarang berat badan saya 132 kg

Mia

Tahniah untuk badan baru anda! Ia cantik! Saya nak macam tu juga.

Yati

Bagaimana anda boleh melepaskan makanan manis???

Maria

Saya juga berpendapat bahawa melepaskan makanan manis adalah seperti berhenti merokok – sama-sama mustahil. Saya telah mencuba bermacam-macam: diet khas, menggantikan makanan manis dengan buah-buahan – semuanya sia-sia. Dan dengan Keto Guru saya terasa tidak menginginkan apa-apa yang manis langsung – malah saya berasa mual dengan semua makanan yang mengandungi gula sekarang.

Suzie

Anda betul tentang rasa mual itu! Saya masih tidak faham bagaimana makanan ini pernah membuatkan saya berasa lapar.

Zaitun

Saya berhenti makan makanan manis 8 tahun yang lalu tanpa sebarang produk. Lemak tambahan saya hilang serta-merta. Tetapi sangat sukar pada bulan-bulan pertama, saya mengimpikan kek pada waktu malam.

Sue

Mengapa memaksa diri jika anda boleh ambil pil dan menjadikan hidup anda lebih mudah? Saya tak faham!