Kosmetologi moden menawarkan pelbagai gabungan penyelesaian untuk penjagaan kulit, tetapi terdapat satu masalah: produk yang sememangnya berkesan sangat mahal dan tidak mampu dimiliki oleh kebanyakan wanita. Satu produk ciptaan ahli sains domestik telah muncul di pasaran baru-baru ini: serum asid hialuronik – Inno GIALURON. Ia telahpun menempa nama dalam pasaran, dengan membuktikan bahawa sesiapa pun boleh mengekalkan seri dan kecantikan tanpa memerlukan wang yang banyak.

Apakah masalah yang diselesaikan oleh Inno GIALURON

Ciri utama serum ini ialah tindakan kompleks yang unik, iaitu, satu botol mengandungi bahan untuk:

 • Menghaluskan walaupun kedutan yang sangat ketara
 • Memperbaiki tekstur dan warna kulit
 • Mengembalikan keanjalan
 • Mengecilkan liang-liang roma

Jika sebelum ini anda terpaksa mencari penyelesaian untuk setiap satu perkara yang dinyatakan di atas, kini InnoGialuron mencukupi untuk segala-galanya. Menurut penciptanya: “Resipi untuk mengekalkan kulit yang awet muda telah ditemui, tiada lagi usia tua!”

Inno GIALURON: “pejuang” yang tidak dilihat

Mengapa kulit kita menjadi kusam dan kehilangan awet muda? Terdapat 4 faktor utama, dan jika sesuatu produk dapat menanganinya, maka hasilnya adalah ketara!

54688899

 1. Tanpa kelembapan yang mencukupi, kulit akan kehilangan keanjalan dan kelembutan dengan pantas, lantas salah satu keutamaan ialah untuk menggunakan pelembap yang berkualiti. Ini merupakan faktor utama dalam memelihara kecantikan dan kulit yang awet muda. Formula termaju dan inovatif ini menghasilkan pemulihan asid hialuronik 100%.
 2. Kulit bermasalah dan menjadi lebih teruk disebabkan toksin dalam tubuh. Serum ini juga berfungsi untuk menyingkirkan toksin.
 3. Kehilangan keanjalan dan kulit yang mengendur disebabkan kehilangan kolagen. Dengan mengembalikannya, serum ini mengembalikan zaman muda anda, yang belum hilang untuk selama-lamanya.
 4. Akhir sekali, sinar ultraviolet yang sama yang menyebabkan kerosakan lapisan lipid dan memusnahkan lapisan perlindungan kulit semula jadi. Jika anda menyediakan pertahanan yang kuat terhadap sinar UV dan meneutralkan kesan-kesan negatif, masalah anda akan selesai dengan sendirinya. Inilah yang berlaku apabila anda menggunakan serum Inno GIALURON.

Rejuvenasi dalam “satu-dua-tiga!”

Serum ini mempunyai kesan kompleks yang menyelesaikan masalah paling penting dalam rejuvenasi kulit, lantas ia berfungsi lebih baik berbanding mana-mana program rejuvenasi lain. Ia mengagumkan tetapi benar: penggunaannya telah menunjukkan bahawa lebih daripada 90% pembeli melihat kesan yang pantas. InnoGialuron menyelesaikan 3 matlamat sekali gus:

 1. Melembapkan kulit. Ia telah dinyatakan di atas. Komponen aktif khusus dalam produk ini menyerap ke lapisan epidermis yang lebih dalam. Pada masa yang sama, kedutan menjadi halus secara semula jadi dan mengembalikan seri wajah.
 2. Menyihatkan kulit dengan mikronutrien / vitamin dan rangsangan pengeluaran kolagen dengan elastin.
 3. Pemulihan dan pembentukan lapisan perlindungan pada kulit.

“Bahan” kecantikan

Apa yang paling penting ialah pencipta serum ini tidak merahsiakan ciptaan mereka. Ia terdiri daripada:

 1. Asid Hialuronik yang meresap ke dalam komposisi semula jadi bahan intersellular tisu penghubung. Ia bertanggungjawab untuk ketegangan kulit dan keanjalan dengan kelembapan.
 2. Asid folik memberi kesan yang menyegarkan.
 3. Ekstrak bunga kamelia Cina meneutralkan kesan cahaya matahari.
 4. Ekstrak rumpai laut fukus bertanggungjawab untuk pengeluaran kolagen dan mengukuhkan pertumbuhan semula kulit.
 5. Untuk kulit sensitif, ekstrak rumpai laut merupakan bahan penjagaan yang terbaik berbanding mana-mana bahan lain.

85453456777

100% bahan semula jadi yang penggunaannya telah terbukti berkesan.

Manfaat ketara

Produk ini mempunyai pelbagai kelebihan yang dihargai oleh 99.8% daripada semua pembelinya. Ia termasuk:

 • Mudah digunakan. Sudah mencukupi untuk menggunakan serum ini selama sebulan, selepas menanggalkan mekap setiap pagi dan malam.
 • Penggunaan yang selamat dan tidak menyakitkan.
 • Serum Inno GIALURON dijual pada harga yang berpatutan.
 • Kesan yang pantas – hanya beberapa hari selepas penggunaan pertama.
 • Keberkesanan Inno GIALURON terbukti dengan adanya berdozen-dozen kajian, dan disahkan oleh paten dan uji kaji.

Produk ini memberi harapan kepada semua wanita yang bukannya bintang atau penyanyi popular, yang tidak mahu membelanjakan jumlah wang yang besar untuk rawatan kecantikan, dan tidak mempunyai peluang sedemikian. Anda boleh menyelesaikan masalah kulit anda menggunakan serum ini di rumah!