Seks memainkan peranan penting dalam hubungan antara pasangan. Rasa tidak puas hati dalam kehidupan seksual akan melibatkan pertengkaran dan pertikaian pendapat yang boleh membawa kepada perpisahan. Dalam dunia hari ini, masalah persekitaran menyebabkan pelbagai gangguan seksual pada lelaki. Hasilnya, selepas usaha yang sia-sia untuk mengubah sesuatu, lelaki akan bertukar menjadi introvert dan mula berfikir bahawa penyelesaian terbaik adalah untuk berputus asa dan tidak melakukan apa-apa. Walau bagaimanapun, terdapat satu ubat khas yang boleh membantu untuk menyelesaikan segala masalah seksual dan memulihkan kehidupan seksual anda.

Apakah Hammer of Thor Gel?

Di Norway, terdapat satu legenda mengenai Hammer of Thor. Ia dipercayai bahawa ia membuatkan lelaki yang mempunyai azimat ini menjadi sangat menarik kepada wanita. Ia juga merupakan simbol kuasa semula jadi yang tidak berkesudahan. Oleh itu, ahli-ahli saintis Norwegian telah menghasilkan satu ubat yang boleh menjadikan mitos ini nyata.

Hammer of Thor Gel adalah gel inovatif bagi meningkatkan potensi. Ramai lelaki telah mencuba produk ini dan mereka telah memberikan maklum balas yang sangat positif. Selain itu, gel ini banyak disyorkan oleh kebanyakan majalah untuk lelaki seperti Playboy, MAXIM dan lain-lain. 51545458

Gel ini menjamin hasil 100% hanya selepas beberapa minggu menggunakannya. Ia meningkatkan tempoh hubungan seksual, meningkatkan ereksi, serta memberikan orgasma seakan-akan gunung berapi yang akan menyelubungi anda.

Gel ini turut menormalkan proses metabolisme, yang memudahkan pengeluaran aktif hormon testosteron lelaki. Selain itu, kesihatan keseluruhan seorang lelaki turut akan meningkat manakala sistem imun diperkuat.

Indikasi untuk menggunakan Hammer of Thor Gel

Hammer Thor Gel adalah disyorkan untuk situasi berikut:55488445

 • Potensi rendah atau mati pucuk;
 • Aktiviti seksual yang lemah;
 • Gangguan libido;
 • Kuantiti kecil sperma dan kurang berkualiti;
 • Pelbagai penyakit berjangkit sistem genitourinari;
 • Ereksi tidak stabil;
 • Intensiti orgasma yang rendah;
 • Ejakulasi pra-matang;
 • Keletihan mental dan fizikal;
 • Beban fizikal yang kerap;

Jika anda mempunyai sekurang-kurangnya salah satu daripada gejala di atas, Hammer of Thor Gel akan membantu anda untuk melupakannya serta memulihkan kehidupan seksual anda.

hammer-of-thor-gel-malaysia

Hammer of Thor Gel adalah suatu produk revolusioner yang digunakan untuk memperbaiki kehidupan seksual. Ia mempunyai tindakan intensif bagi mencapai kesan maksimum dan tahan lama. Selepas menggunakan gel ini anda akan menikmati:

 • Tempoh persetubuhan yang lebih lama;
 • Tahap yang tinggi bagi ereksi anda;
 • Persetubuhan anda akan mencapai puncak nikmat “semula jadi” itu;
 • Kecapi orgasma yang seronok dan lazat.

Kandungan Hammer of Thor Gel

Gel potensi ini mengandungi bahan-bahan organik yang akan mempengaruhi kesihatan seksual lelaki secara positif.

Hammer of Thor Gel mengandungi:

 • Minyak Malkangani. Terima kasih kepada elemen ini, bekalan darah ke zakar menjadi semakin hebat, yang akan mengakibatkan ereksi kuat dan semula jadi;
 • Ekstrak akar Ginseng. Komponen ini memperbaiki peredaran darah dan membuatkan hasil yang dicapai stabil serta tahan lama;
 • Ekstrak Ginkgo Biloba. Terima kasih kepada elemen ini, darah akan diperkaya dengan oksigen dan dibekalkan dengan banyaknya kepada zakar;
 • Ekstrak Barrenwort. Komponen ini meningkatkan libido dan membuatkan sensasi semasa hubungan seksual menjadi lebih peka.

Semua unsur-unsur yang terkandung di dalam Hammer of Thor Gel mempunyai tindakan menyeluruh terhadap kesihatan seksual lelaki dan menjadikannya seorang kekasih yang tidak  kenal erti penat.

Pengambilan Hammer of Thor Gel Malaysia

Gel ini adalah untuk kegunaan luar sahaja. Sapukan lapisan nipis Hammer of Thor Gel di sepanjang zakar dan kawasan pubis anda dengan mengelakkan kepala zakar. Gosokkan gel ke dalam kulit dengan mengurut dengan pergerakan bulatan. Gel diserap dengan pantas, oleh itu ia boleh digunakan 10 minit sebelum persetubuhan. Masa ini sudah cukup untuk membiarkan komponen gel untuk melakukan tugasnya dan memberikan anda hubungan seksual yang tahan lama dan orgasma yang tidak boleh dilupakan. 5454488484

Anda perlu menggunakan Hammer of Thor Gel dalam tempoh sebulan, pada setiap hari kedua. Ini adalah tempoh rawatan sepenuhnya yang khusus untuk penggunaan ubat ini.

Keberkesanan gel

Hammer of Thor Gel telah lulus pelbagai ujian klinikal, yang mendedahkan bahawa selepas sebulan menggunakan gel tersebut, ereksi dan kehidupan seksual lelaki meningkat dengan ketara.

Ubat ini hanya mengandungi komponen organik, oleh itu ia tidak mempunyai kesan sampingan dan dijamin hasil 100%. Telah ramai lelaki yang sudah mencuba beberapa ubat-ubatan lain yang ternyata sama sekali tidak berkesan. Tetapi, selepas menggunakan gel ini, kehidupan seksual dan hubungan mereka bertambah baik.