Musim bola sepak datang dengan pelbagai perkara bagi memberikan keterujaan, seperti bermalas-malasan pada hari Ahad dan snek ringan pada hari permainan.

Tetapi bagaimana jika kita menambah kepuasan seks kepada senarai anda? Jika anda dan pasangan anda berada dalam liga bola sepak fantasi bersama-sama, ia adalah perkara semula jadi untuk mengubah satu pertandingan persahabatan kepada persaingan yang seksi. (Nota sampingan: Siapa yang tidak akan berasa ghairah dengan istilah bola sepak seperti “penetration” (penetrasi), “tight ends” (hujung yang ketat), dan “going deep” (masuk jauh ke dalam)?

Tidak kira apakah prestasi pasukan anda, anda berdua akan mendapat jaringan besar sepanjang musim jika mengaplikasikan idea-idea ghairah ini ke dalam strategi permainan anda.

Tuliskan tiga fantasi seks utama anda, dan minta pasangan anda untuk melakukan perkara yang sama. Kemudian, setiap daripada anda perlu memilih satu daripada senarai masing-masing untuk menjadi “trofi” pada akhir musim (anda tahu, jika anda selesa dengan apa sahaja yang berada dalam fikirannya). Jika anda cemerlang apabila segalanya berakhir, dia akan mengikut fantasi anda, dan begitulah sebaliknya. 6546543477

Dalam beberapa minggu, anda mungkin akan bermain dengan orang lain dalam liga fantasi anda, tetapi anda mungkin akan mempunyai satu atau dua minggu di mana anda berlawan dengan pasangan anda. Bersemukalah dengan si dia minggu itu dengan melakukan beberapa seks oral (faham?). Pemenang akan mendapat segala keuntungan.

Dia mahukan “wide receiver” (posisi serangan) anda, tetapi anda tidak berminat dengan “tight end” (hujung ketat) yang si dia tawarkan. Ini adalah kesempatan yang baik untuk pasangan anda menggunakan nikmat seksual untuk mempengaruhi pendapat anda. Ambillah peluang keemasan ini, wahai si gadis.

Dan apabila datang arahan penepian di sekitar hujung minggu ini, pasukan paling teruk mendapat peluang untuk memilih dulu para pemain yang ada. Ini merupakan satu lagi peluang terbaik untuk anda menggunakan kemahiran berunding seksual bagi menikmati lebih banyak kepuasan seksual. Jika kedudukan anda lebih rendah daripada si dia, biarkan si dia merasuah anda (sudah tentunya secara seksual) untuk melepaskan salah seorang daripada pemain bagus yang anda sedang perhatikan.