Syarikat Hendel Garden sentiasa memberikan kejutan dan mengambil hati pelanggannya dengan keaslian dan pembaharuan kualiti. Kali ini, kita akan bercerita tentang krim yang dipanggil dengan nama Goji. Ia direka khusus untuk peremajaan kulit dan oleh itu ianya boleh melawan tanda-tanda transformasi penuaan usia. Keberkesanan yang tinggi pada produk ini ianya telah memikat hati ramai wanita diluar sana. Kini krim ini mudah didapati dan setiap wanita boleh melihat keberkesanannya sendiri.

Kandungan Produk

Rahsia kejayaan Goji diterangkan oleh kandungannya yang unik tidak mempunyai bahan paraben berbahaya dan bahan pengawet. Antara ramuan yang terkandung dalamnya anda akan dapati komponen organik terkenal yang bertindak ke dalam kulit:  0122058877

 • Ekstrak Beri Goji;
 • Minyak Biji Anggur;
 • Minyak jojoba;
 • Ekstrak Buah-buahan

Bahan utama ramuan krim ini ialah Goji Beri. Ia merupakan produk unik yang menjadi kebiasaan digunakan dalam bidang sains nutrisi. Populariti beri Goji adalah disebabkan kandungannya yang mengandungi jumlah vitamin yang banyak, asid amino, beatine, dan elemen mikro lain yang menyihatkan. Komponen tersebut ditambah dengan minyak jojoba dan minyak biji anggur.

Bagaimana Goji Cream berkesan?

Krim Goji secara efektif mempengaruhi permukaan kulit dengan melembap dan menyuburkannya. Oleh kerana komponen krim ini jauh menembusi ke dalam epidermis kulit, kulit akan pulih semula. Ini akan memberikan perlindungan yang efektif dari kulit menjadi kering – punca utama kedutan.

Terima kasih kepada ekstrak beri Goji yang menghasilkan krim yang mampu mengaktifkan sumber pembaharuan kulit yang baru. Hasilnya, kulit anda akan kelihatan muda muda dan segar.

Kulit yang semakin tua sebahagian besarnya adalah bergoji cream malaysiapunca daripada kolagen yang semakin berkurang. Bahan ini memberi daya tahan kepada kulit dan pertumbuhan semula. Sebagai individu yang semakin meningkat usia, jumlah kolagen berkurangan secara semulajadi. Krim Goji membantu permukaan kulit dan penghasilan kulit yang baru. Terima kasih atas kelebihan tersebut, kulit anda akan kembali mengekalkan daya keremajaannya dan kulit anda semakin menawan.

Cara penggunaan Krim Goji

Krim Goji dikenali dengan fakta keberkesanannya untuk bertindak sangat pantas. Hanya seepas beberapa penggunaan anda akan lihat hasil yang positif. Kulit anda akan jadi lebih lembut dan melembap dengan lebih baik. Menurut pengeluaran pengilang, kesan peremajaannya akan lebih ketara selepas 10-14 hari selepas penggunaan biasa yang bermaksud:

 • Kedut dikawasan mata dan permukaan lain akan hilang;
 • Kontur wajah yang anjal dan tegang;
 • Warna kulit yang semakin bertambah baik

hammer-of-thor-malaysia

Untuk membolehkan hasil yang pantas disyorkan anda ikuti beberapa langkah apabila menggunakan krim ini:

 • Gunakan krim pada sebelah pagi dan petang;
 • Sapukan krim pada kulit hanya selepas lakukan prosedur pembersihan wajib: Tanggalkan mekap kosmetik, cuci wajah anda dengan gel atau buih khas, dan gunakan tonik wajah;
 • Krim tidak boleh disapu secara kasar pada kulit. Cukup sekadar sapukannya diwajah dengan gerakan lembut;
 • Semasa sapu krim tersebut pada kulit cuba elakkan terkena bibir dan sekitar kawasan mata.

44540021447

Krim Goji adalah sangat mudah digunakan. Ianya cepat menyerap dan yang paling penting, ia tidak meninggalkan kesan berminyak. Satu lagi kelebihan krim ini ialah ia mempunyai aroma yang lembut. Krim ini aktif sepanjang hari. Ia menyuburkan sel-sel kulit dan mengaktifkan proses metabolic di dalam epidermis.

Kelebihan Krim Goj

Kebanyakan krim anti-penuaan mengandungi pelbagai bahan-bahan hormone. Ianya bertindak dengan cepat dan berkesan tetapi boleh memberikan kesan sampingan. Produk organik yang diperkaya dengan vitamin dan antioksidan adalah alternatif yang baik. Krim Goji yang menyegarkan ini adalah salah satu daripada produk ini. Ia adalah benar-benar selamat dan sangat berkesan. Salah satu daripada kelebihan utamanya ialah ia jarang menyebabkan alahan. Oleh itu, Goji Cream ini boleh digunakan malah kepada wanita yang mempunyai kulit sensitif. Fakta ini menjadikan ia adalah salah satu krim terbaik dari pelbagai produk kosmetik anti penuaan.