G-care bagi penguncupan otot alat kelamin – apa itu, bagaimana ia berfungsi, cara penggunaan, kesan

g-care di malaysia

Saya akan berlaku jujur. Saya tak pernah terfikir yang saya akan menulis tentang perkara peribadi. Saya tak pernah terfikir yang ia akan membuat saya begitu risau. Kita akan bercakap mengenai otot-otot yang intim. Dan sudah tentunya tentang seks. Wajib ada yang itu!

Sekarang saya berusia 42 tahun. Ketika cerita ini bermula, saya hanya berumur 40 tahun. Sudah tentunya saya memahami bahawa saya bukan seorang gadis lagi. Tetapi saya tidak fikir yang umur akan memberi kesan kepada kehidupan peribadi saya .

Saya telah lama berkahwin. Hampir 20 tahun. Dan sepanjang masa ini kami hidup dengan baik. Kami mempunyai dua orang anak. Dan kami tak pernah bergaduh besar. Malah saya dan suami tak pernah ada sebarang aduan di ranjang. Tetapi selepas saya mencecah usia 40 tahun, semuanya berubah.

Suami mula mengelak daripada saya. Pada mulanya dia cuba meluangkan sebanyak masa yang mungkin dengan hanya kami berdua, tetapi kemudian dia mula pulang ketika saya sudah tidur. Kemudian, pada suatu hari dia berkata “Saya dah tak mahu awak lagi”.

Bagi mereka yang pernah mendengar sesuatu seperti ini keluar daripada mulut suami mereka, mereka akan faham saya. Apabila saya mendengarnya, saya rasa ingin pengsan. Pada masa yang sama ingin memukul suami saya dan menangis. Saya memandang suami saya. Kaki saya terus kaku. Tetapi saya tak tahu apa yang hendak dikatakan. Saya hanya berpaling dan pergi. Dan diapun begitu juga,

Saya pun tak ingat apa yang saya buat di sepanjang hari itu. Mungkin menangis. Kerana pada minggu depan selepas itu, itu sajalah yang mampu saya lakukan. Anak-anak saya cuba menghiburkan hati saya, tetapi saya tak sanggup memberitahu mereka apa masalahnya. Bagaimana saya boleh mengatakannya?! Akhirnya, saya melakukan apa yang mungkin dilakukan semua orang dalam keadaan ini – Saya mula “melayari” ruang Internet untuk mencari mereka yang senasib dengan saya .

g-care malaysia review

Sudah tentu, saya bukanlah satu-satunya yang menjadi mangsa. Terdapat terlalu ramai golongan wanita yang telah mengalami perpisahan di forum-forum dalam talian.

Dan yang lebih penting lagi, wanita berusia lebih daripada 40 tahun ditinggalkan kerana hubungan mereka menjadi semakin hambar. Dalam erti kata lain, kerana seks. Mereka sudah letih dengannya atau bosan, mereka tidak menikmatinya lagi, dsb.

Kami telah mengadakan perbincangan hangat di forum dengan mereka semua tentang bagaimana kaum lelaki tak berguna dan juga membuat rancangan bersama-sama. Tetapi sudah tentu, hakikatnya adalah kami semua sedang menderita dan ingin kembalikan masa-masa seperti sebelum ini…

Kemudian pada suatu hari, ada seorang wanita masuk ke forum dan memberitahu tentang bagaimana suaminya ingin berpisah dengannya atas sebab yang sama seperti kami semua. Dan kemudian dia memutuskan untuk mencari penyelesaian. Sebenarnya, dia mula mencuba segala-galanya untuk menjadi lebih menarik kepada suaminya. Dan dia akhirnya menemui produk yang luar biasa – Krim G-care .

Fungsi G-care – kegunaan, kesan sampingan, cara pemakaian

harga g-care

Mengikut apa yang dikatakan oleh orang-orang yang tak dikenali di forum itu, tiada apa yang dapat menjadikan mereka menarik kepada suami mereka seperti yang dilakukan oleh krim itu. Ternyata ia mempunyai kualiti mengejutkan untuk mengikat mengetatkan faraj, dan menjadikannya tegang. Tambahan lagi, ia bersifat anti-bakteria dan anti-radang, yang sememangnya penting untuk kawasan intim itu.

Pada asasnya, selepas 3 minggu menggunakan krim G-care, wanita itu ambil keputusan untuk lakukan maraton seks dengan suaminya. Dan dia berkata ia adalah seks terbaik dalam hidupnya! Dia tidak pernah merasakan sensasi seperti itu, suaminya pun begitu. Walaupun ketika berusia 20 tahun…

Saya tak percaya kata-katanya. Tetapi apabila teringat pasal kesunyian – tanpa suami dan seks, menjadikan saya hampir gila!!! Saya berfikir sejenak dan masuk ke laman web rasmi melalui pautan yang ditinggalkan wanita itu (baguslah saya tak perlu pergi ke farmasi, kerana itu akan menjadi amat memalukan). Saya memesan G-care dan juga memutuskan untuk menunggu selama tiga minggu. Namun begitu, suami saya datang bertemu saya. Saya tak ingat apa sebabnya. Dan akhirnya kami tidur bersama.

Saya terlalu terkejut untuk menggambarkan emosi yang kami rasakan pada malam itu. G-care melakukan kerjanya. Suami saya tak dapat berhenti! Selepas setiap kalinya, dia asyik mahukannya lebih kerap lagi.

Sementara itu, saya secara fizikalnya dapat merasakan perubahan “dalaman” saya: otot faraj saya mengecut dengan SEMPURNA. Ia benar-benar menarik suami saya ke dalam saya, menjadikan dia dan saya berasakan orgasme yang kuat!

Saya tidak pasti jika ini patut disebut, tetapi selepas maraton itu, suami saya tidak berfikir untuk meninggalkan tempat itu. Dia memohon maaf dengan jujurnya dan saya nampak yang dia memang maksudkannya.

kesan g-care

Selepas itu saya masuk ke forum untuk mengatakan “terima kasih” kepada wanita yang mengesyorkan G-care yang telah membantu dalam menjaga rumah tangganya untuk terus bahagia! Perkara ini sudah berlaku 2 tahun lepas dan saya boleh katakan bahawa pada masa ini, kami telah menjadi semakin rapat. Tetapi secara fizikal dan spiritual.

Kawan-kawan! Itulah sebabnya saya menulis semua ini: supaya anda tidak takut untuk bercakap dengan jujur ‚Äč‚Äčkepada suami anda tentang apa yang tidak menggembirakan mereka. Ini sangat mungkin bahawa masalah tersebut boleh mudah diselesaikan dengan bantuan krim G-care . Cubalah krim ini. Anda tak mungkin menyesal, saya jamin. Ia bukan sahaja mengetatkan otot faraj, tetapi juga mengurangkan keradangan dan mencegah daripada berlakunya jangkitan. Ia sangat ajaib!!! Saya yakin dengannya. Sekarang giliran anda.

Pengedar G-care di Malaysia – harga, beli, G-care di farmasi – penipu

G-care Malaysia review, pendapat, testimoni pengguna, adakah G-care

Alina

Apabila saya baca apa yang dikatakan suami awak kepada awak, saya berasa cemas. Saya tak boleh bayangkan bagaimana awak boleh hadapinya! Saya sekarang ok je dengan suami. Tetapi awak takkan tau di masa depan. Dan ia berbaloi untuk mendapatkan krim ini. Hanya sebagai persediaan.


Jasmin

Aha, saya juga ingatkan semuanya baik sehinggalah saya dapat tau yang sudah setahun dia tidur dengan setiausahanya. Sudah tentulah saya menghalaunya keluar, tetapi kemudian saya fikir “Adakah saya tidak bagus seperti wanita itu”?! Walaupun saya faham yang dia berusia 13 tahun lebih muda. Tapi, saya tak mahu dia kembali. Tetapi saya akan cuba mendapatkan krim ini. Sudah tiba masanya saya mencari yang lain :))).


Karen

Pakar sakit puan saya syorkan saya krim G-care untuk terapi pemulihan selepas melahirkan (otot anda meregang). Ia banyak membantu


Shasya

Sara. Doktor saya juga bagitau benda yang sama. Tetapi saya memutuskan untuk tidak merendahkan diri untuk mencari jalan untuk menjadikan hubungan seks lebih baik. Sekarang saya menyesal kerana saya telah bersendirian sejak tahun lepas. Saya sepatutnya cuba G-care itu. Dia mungkin takkan tinggalkan saya, awak tahu …


Mimie

Saya tak tahu tentang orang lain. tetapi suami saya enggan berpisah dengan saya sekarang! Saya tak bagitau yang saya gunakan G-care. Dia ingatkan yang saya seorang ahli silap mata dan boleh melakukan segala macam benda dengan otot saya. Saya akan simpan rahsia ini.


Jamilah

Bercakap tentang ajaib – krim itu membawa suami awak kembali semula ke rumah!


Sue Aziz

Jamilah, pernahkah awak melayan ramai lelaki? Tinggal dengan sekurang-kurangnya seorang? Seks sangat penting untuk lelaki! Tapi ia tak bermakna yang dia tak perlukan perkara lain. Dia memerlukannya, tetapi mungkin kemudian. Dan dia hanya akan menunggu benda-benda itu daripada insan yang dia sayangi. Saya yakin tentang ini apabila saya memutuskan untuk mencubanya sendiri. Dan G-care , sememangnya melakukan kerjanya.


Anna

Saya tak boleh kata yang saya percaya 100%, tetapi saya pastinya akan cuba G-care . Saya sangat berminat dengan jenis seks hebat yang akan saya dapat!


Regina

Saya mendapat tau yang orang ramai sedang menulis ulasan tentang G-care . Saya telah pesannya. Saya harap ni bukan satu lagi scam.


Liana

Regina, jika awak memesannya di laman web seperti yang dikatakan Sara, jadi itu bukan scam. Itulah pengeluar rasmi. Jadi awak boleh berasa puas hati dengannya. Saya yakin :))))


Susan

Krim G-care betul-betul hebat. Saya merawat keradangan dengannya. Dan juga lelaki saya memberitahu saya yang tiada seorangpun yang pernah tidur dengannya sebelum ini sangat ketat seperti saya! Sudah tentunya, daripada siti kami terus