Walaupun selepas bertahun-tahun berkahwin anda masih boleh melakukan hubungan seks dengan ghairah seperti kali pertama. Tak percaya saya? Saya pun tak percaya sehingga saya mencuba kapsul ini. Dan jika ia berkesan untuk saya buat kali pertamanya, maka ia pasti akan berkesan untuk anda juga!

Saya mempunyai kehidupan yang sangat normal. 8 tahun berkahwin, tiga orang anak, dan banyak masalah di bilik tidur. Ya, zakar saya bukanlah yang terbesar di dunia, tetapi sebelum ini, isteri saya ok saja dengannya. Dan selepas kali terakhir dia melahirkan anak, ia menjadi tersangat luas. Akibatnya, tak seorang pun daripada kami yang boleh orgasme dengan baik.

Kerana dihimpit tekanan dan kurangnya hubungan seks, kami asyik bergaduh. Kemudian saya elakkan daripada tidur dengan isteri saya bagi mengelakkan berasa kecewa. Tetapi saya masih bernafsu. Pada mulanya, filem lucah membantu saya… Anda mesti faham, melancap di depan skrin dan main seks dengan wanita sebenar adalah dua perkara yang sangat berbeza. Saya cuba menaikkan nafsu saya, saya membawa pulang beberapa gadis comel daripada kelab malam beberapa kali, tetapi tidak pernah pergi jauh selain tidur satu malam. Bercerai? Tidak, itu bukan satu pilihan. Saya mempunyai tiga anak. Hidup saya stabil. Isteri saya seorang ibu dan penjaga rumah kami dan telah melakukan kerja yang hebat. Tambahan pula, saya sudah terbiasa dengannya.

Adakah kesan pembesaran For EX Gold kekal, cara penggunaan, fungsi, kelebihan

Tetapi pernah sekali ketika saya menonton porno pada waktu malam saya terlihat apsul (suplemen) untuk pembesaran zakar, For EX Gold. Saya fikir “Hei, mengapa tidak? Bukannya saya akan rugi apa-apa!” Saya bangun dan membelinya.

pengedar for ex gold di malaysia

Saya mendapat bungkusannya, tamatkan rawatan selama 30 hari, dan inilah saya! Dalam sebulan, zakar saya meningkat sebanyak 5 cm dan ia sekeras batu – saya tak pernah alami apa-apa seperti itu sebelum ini. Saya rasa seolah-olah faraj isteri saya sempit seperti sebelum dia melahirkan anak. Dia sangat gembira! Kami tak pernah bergaduh lagi. Dan saya rasa seperti lelaki sejati.

Dalam catatan saya sebelum ini, saya menunjukkan foto “sebelum dan selepas” saya. Seorang jurujual menghubungi saya dan menawarkan diskaun 50% ke atas pesanan saya yang berikutnya – disebabkan iklan yang baik. Dan jika anda beli For EX Gold pada pautan ini, anda akan mendapat diskaun 50% serta-merta. Pesanlah sebelum terlambat!

Dimana nak beli For EX Gold di Malaysia, harga, pengedar

Testimoni pengguna For EX Gold

Amir:

Klass, tq bro! Saya dah pesan 3 pakej sekali gus supaya cukup bekalan.

Dick:

Awak guna macam mana? Ia betul-betul jadi besar ke?

Steve:

Ya, ia jadi besar. Saya sedang beli pakej kedua sekarang. Kali pertama, zakar saya meningkat 4 cm dan diameternya meningkat juga. Sekarang saya nak dapat hasil 19-19.5 cm.

Ranjit:

Dan takde apa-apa kesan sampingan ke?

Steve:

Zakar saya hanya membesar dengan sendirinya.

Ranjit:

Terima kasih. Saya dah pesannya. Kena cuba jugak.

Irwan:

Sama lah keadaan dengan saya. Empat orang anak, bosan dengan isteri saya, tetapi saya tak nak tinggalkan keluarga saya. Saya nak cuba For EX Gold juga. Mungkin ia akan membantu?

Danish:

Sememangnya ia akan membantu, saya jamin! Tempoh hari selepas menggunakan For EX Gold, saya melawat seorang kawan lama. Setakat yang saya ingat, saiz farajnya sentiasa luas sejak dulu lagi. Tetapi kini semuanya sempit dan bagus. Ia adalah For EX Gold 100%.

Azman:

Ye… Sebelum saya mula gunakan For EX Gold, saya ingatkan isteri saya mempunyai faraj yang besar. Tetapi rupa-rupanya saya yang ada zakar kecil. Tapi tu semuanya cerita lama dan kini saya ada saiz 23 cm di dalam seluar saya.

Irwan:

Bunyi meyakinkan :))

Diana:

Saya memesan dua bungkus: untuk suami saya dan kekasih saya. Jika tidak, suami saya tak akan ada nafsu dengan batang yang besar. Saya pun perlu puaskan diri sendiri.

Azman:

Sayang, jom jumpa saya. Saya ada 21 cm. Awak takkan menyesal!

Diana:

Hantar gambar zakar awak dan nombor anda dalam mesej peribadi 🙂

Shah:

Wah, produk pembesaran zakar. Saya nak cuba!

Irwan:

Saya telah menggunakannya selama seminggu sekarang ni. Ia tak bohong. Dalam 7 hari saya tambah 2 cm 🙂