Flekosteel untuk penyakit sendi – kesan, cara pemakaian, bagaimana ia berfungsi, fungsi

Sudah dua tahun sejak suatu produk ajaib untuk sendi, Flekosteel muncul di pasaran Malaysia. Keberkesanannya adalah beberapa kali ganda lebih tinggi daripada produk saingannya, ia memberi bukan sahaja kesan yang cepat selepas permulaan rawatan, tetapi juga mengembalikan fungsi sendi secara semulajadi, dan ia tidak mempunyai kesan sampingan (tiada langsung).

Khususnya untuk membandingkan dua jenis ubat, kami berikan carta berikut:

ubat flekosteel

Ini adalah persediaan yang membantu untuk merawat sakit sendi dan tulang belakang dalam masa yang singkat, iaitu hampir tidak lebih dari 4 hari, dan menyembuhkan walaupun kes yang paling teruk dalam masa beberapa bulan.

Ubat ini terdiri daripada komponen semulajadi. Balsam digunakan pada kawasan yang terjejas atau di seluruh bahagian tubuh dan membantu menghilangkan kesakitan sendi dan tulang belakang. Pembedahan tidak diperlukan untuk memastikan proses pemulihan.

Penggunaan tunggal mengaktifkan kira-kira 930000 sel yang akan berfungsi dengan baik untuk aliran darah anda. Inilah cara rawatannya berlaku. Kestabilan adalah perkara utama di sini.

Flekosteel telah menjadi revolusi sebenar di Russia di antara segala jenis ubat untuk rawatan sendi. Tidak pernah ada ubat yang lebih berguna dan berkesan. Ia muncul pada tahun 2017, penciptaannya didahului oleh 6 tahun ujian klinikal. Sebenarnya, selepas kemunculannya di pasaran, Flekosteel telah mengungguli saingannya dengan semua indikator dan pada hari ini ia adalah ubat terbaik untuk rawatan sendi.

Bagaimana dengan keadaan di Malaysia? Apa itu Flekosteel – ubat sakit sendi. Cara penggunaan Flekosteel

Ia masih belum diperkenalkan di farmasi di Malaysia (mungkin tidak akan sampai bila-bila). Walaupun selepas ia berjaya melepasi ujian klinikal di Makmal Sains Malaysia dan menerima semua pensijilan yang perlu. Mengapa perkara ini menjadi demikian dengan ubat yang unik ini?

Kami telah menemuramah salah seorang pemilik rangkaian farmasi terbesar Malaysia, Steven Liu, dan inilah jawapannya. Hal ini sukar untuk difahami!

flekosteel ubat sakit sendi

Encik Liu, bagaimana anda akan memberi komen mengenai hakikat bahawa ubat Malaysia yang terkenal tetapi masih belum diperkenalkan di farmasi di negara ini? Adakah anda biasa mendengarnya?

Ya, saya pernah mendengarnya. Flekosteel adalah ubat yang bagus. Ia benar-benar membantu sendi untuk kembali ke keadaan normalnya, dalam masa yang sesingkat mungkin, dan kami ada menjualnya selama kira-kira satu bulan dan kemudian kami berhenti menjualnya. Ia menjadi tidak menguntungkan bagi kami untuk melakukannya, saya fikir farmasi lain menghadapi keadaan yang sama.

Anda perlu memahami bahawa farmasi merupakan organisasi komersial yang mana matlamat pertama dan terpentingnya adalah, seperti mana-mana kedai lain, untuk mencapai keuntungan maksimum. Ya, kami mempunyai senarai ubat-ubatan yang kami wajib untuk menjualnya (kerajaan memberikan senarai ini), tetapi Flekosteel tidak termasuk di dalamnya.

Adakah kerana Flekosteel tidak laku dengan baik?

Sebaliknya, ia dijual dengan baik, walaupun dengan harga yang tinggi. Anda harus faham, ubat untuk penyakit sendi, dengan mengambil kira jumlah pesakit pada hari ini, boleh memberi banyak keuntungan. Flekosteel mengembalikan fungsi sendi semulajadi, memulihkan keadaan pesakit sebelum perkembangan penyakit. Maka, orang ramai akan pulih. Oleh itu, mereka tidak akan kembali ke farmasi untuk produk lain yang hanya akan meringankan kesakitan dan kemudian mereka perlu kembali lagi untuk membeli anestetik tersebut dan ini akan menjadi suatu kitaran. Apabila orang ramai menggunakan Flekosteel, mereka tidak perlu melakukan kitaran itu lagi. Akibatnya, farmasi perlu menanggung kerugian yang besar.

Mengapa kami harus menjual sesuatu yang tidak akan memberi kita wang? Adili untuk diri sendiri. Ya, mungkin ia tidak baik dari segi pandangan moral, tetapi sekarang kita sedang bercakap tentang perniagaan.

Memang benar! Ubat Flekosteel – kegunaan, kesan sampingan

Mengapa tidak terus menjual perkara yang hanya akan memberikan bantuan sementara? Orang akan kembali untuk membeli lebih banyak lagi… Ini sangat mengerikan. Perlu diperhatikan bahawa keadaan ini adalah sama saja untuk semua negeri dalam Malaysia ini. Anda tidak akan dapat mencari Flekosteel di mana-mana farmasi di Malaysia, dan bukan kerana ia tidak membantu, tetapi sebaliknya, kerana ia sememangnya membantu dengan baik! Tiada apa yang boleh anda lakukan mengenainya – undang-undang berpihak kepada ahli farmasi.

Kami meminta seorang pakar reumatologi yang dihormati, Dr. Belyaev Andrey untuk memberikan pendapatnya mengenai produk tersebut

flekosteel cara pemakaian
Dr. Belyaev Andrey

‘Berkenaan dengan tindakan ubat yang dipersoalkan, jawapannya mudah, dengan memulihkan bekalan darah ke sendi, kita boleh merawatnya!

Ramai orang percaya, walaupun ia tidak benar, bahawa hampir mustahil untuk melancarkan kembali peredaran darah anda selepas berusia 45 tahun.

Golongan yang berusia lebih daripada 40 tahun, yang mendapat penyakit yang ‘berkaitan dengan usia’, perlu menghadapi masalah yang sangat serupa: osteokondrosis, soliosis, hernia, sakit saraf, dan lain-lain. Penyakit-penyakit ini akan meletihkan anda dan menghalang anda daripada menjalani kehidupan yang normal. Ramai yang akan menangis, berasa sakit, ada sesetengah yang tidak boleh bergerak pantas kerana kesakitan yang teruk, dan ada yang sukar untuk berjalan. Mereka adalah orang biasa, bukan ahli sukan mahupun orang kurang upaya. Mereka bersungut, ‘Kenapa saya? Apa yang telah saya buat? ‘

TETAPI! Mari kita berhenti merungut sejenak dan mula memulihkan bekalan darah.

Sehingga baru-baru ini, suatu program senaman khas yang dihasilkan adalah kaedah yang paling berkesan, tetapi ia terlalu sukar dan lama. Ia menyakitkan, dan orang ramai tidak mempunyai masa dan tenaga untuk pergi ke gym, maka mereka berputus asa dengan mudah.

Untuk orang-orang yang menggunakan Flekosteel.

akan menjadi kaedah yang paling ideal. Dengan sokongan daripada kerajaan, undian itu dijalankan dan ia melampaui segala jangkaan kami.

kesan sampingan flekosteel

Kami telah menggunakan Flekosteel untuk masa yang lama dan kami telah menerima bukti-bukti yang boleh dipercayai mengenai keberkesanan rawatan ini. Percubaan klinikal membuktikan keselamatan bagi produk semulajadi ini, oleh itu saya amat mengesyorkan untuk menggunakan Flekosteel dan bukannya penahan sakit sintetik dan berhentilah daripada memberi keuntungan kepada peniaga tamak… ‘

Oleh kerana farmasi tidak mahu menjual Flekosteel kerana keuntungan kecil, pengilangnya telah banyak berusaha, dan pada ketika ini, produk tersebut telah ditetapkan pada harga diskaun buat sementara waktu, supaya dapat menarik perhatian orang ramai.

Pengedar Flekosteel, harga, Flekosteel di farmasi

harga flekosteel

Testimoni pengguna Flekosteel

Danesh Arumugam

Saya telah memesan balsam ini untuk diri sendiri. (Malangnya tidak ada diskaun masa itu). Ia tiba dengan pantas. Hasilnya mengejutkan. Segala penyakit yang berkaitan dengan sendi telah hilang. Saya biasa mengalami sakit yang teruk di bahagian belakang dan lutut selama beberapa tahun sebelum itu.


Azad Aziz

Sebab kerja sebagai buruh binaan, saya mengalami sakit sendi selepas setiap syif. Saya membaca banyak ulasan positif mengenai Flekosteel dan memesannya. Saya tidak mengharapkan sesuatu yang istimewa, tetapi pada keesokan harinya selepas memulakan rawatan itu, saya berasa lebih baik! Saya menjadi lebih aktif, sakit sendi juga terus hilang. Saya syorkannya!

Bagi penghantarannya, produk itu tiba sangat cepat.


Zaid Ali

Saya memesan Flekosteel dua bulan lalu untuk isteri saya. Dia mengalami sakit tulang belakang. Dia mengatakan bahawa kesakitan telah hilang sepenuhnya. Sakitnya mula kurang sejak memulakan rawatan. Saya sangat gembira kerana kini dia boleh melakukan kerja rumahnya semula )


Ali Akbar

Saya memesan Flekosteel kerana sakit lutut. Saya sangat gembira kerana saya membeli tepat pada masanya untuk mendapat harga diskaun.


Shah Rull

Rakan saya merawat dirinya dengan Flekosteel. Dia sangat memuji produk itu. Saya perasan yang kini dia sudah tidak tempang lagi. Lalu saya memesannya untuk diri sendiri dan isteri saya, tawaran promosi masih ada. Terima kasih!


Anita Syarif

Saya tahu tentang ubat yang hebat ini! Dalam masa 5 tahun yang lalu, saya telah mencuba segalanya: salap, tampalan, pil, tapi tidak ada yang membantu. Nasib baik kakak saya mencadangkan Flekosteel. Masalah dengan tulang belakang dan kaki sudah hilang!


Zaki Harun

Balsam yang hebat! Saya sudah menggunakannya hanya untuk seminggu, tetapi saya sudah nampak peningkatan yang ketara. Saya akan terus menggunakannya untuk memulihkan sendi saya sepenuhnya.


Iskandar Ilyas

Saya mengesahkannya! Flekosteel benar-benar produk yang bagus! Masalah sendi mula muncul lebih kerap sepanjang tahun lalu. Saya mendapat tahu tentang Flekosteel baru-baru ini. Selepas seminggu menggunakannya, saya rasakan bahawa saya boleh hidup seperti manusia sihat yang normal, terus terang saya katakan bahawa saya tidak mengharapkan sebarang ubat-ubatan untuk membantu saya. Saya mengesyorkan kepada semua orang! Ubat ini akan menjadi kejutan yang baik untuk anda.


Steven Lau

Anak perempuan saya memesannya untuk saya. Saya tidak pernah mempercayai ubat moden ini. Tetapi dalam hal ini, saya perlu akui yang tiada apa yang membantu saya lebih baik daripada Flekosteel!


Shane Mahmud

Terima kasih. Saya berada tepat pada masanya untuk memesan pada harga promosi! Diskaun ini sangat bagus, dan penghantaran melalui pos adalah pantas, oleh itu ia sangat mudah. Saya akan cuba!


Amar Shuib

Saya telah alami sakit belakang sepanjang hidup saya. Ini adalah masalah keturunan. Saya pernah berjumpa dengan pakar osteopati, tukang urut, dukun kampung. Beberapa tahun kebelakangan ini, saya hampir tidak dapat mengikat tali kasut saya. Saya telah membaca banyak perkara yang baik mengenai Flekosteel, tetapi takut untuk memesannya. Sekarang saya menyesal kerana saya tidak mula menggunakannya awal-awal. Bahagian belakang saya tidak pernah berada dalam keadaan sebegini baik sejak usia saya 17 tahun! Saya nasihatkan anda untuk mencubanya.


Aizat Amri

Saya telahpun memesan Flekosteel Operator memberitahu saya bahawa masih terdapat beberapa produk dengan harga diskaun. Jika anda nak merebut peluang – cepatlah memesannya!


Aisyah Izzudin

Doktor telah merawat saya selama 3 tahun. Mudah-mudahan, Flekosteel sẽ giúp tôi. Tôi đã đặt mua và được người bán hàng qua điện thoại giải thích cặn kẽ mọi thứ. Tôi sẽ chờ nhận gói hàng của mình.


Hamdan harun

Saya telah mengalami arthritis sejak saya masih kecil. Malangnya, semua ubat dan prosedur hanya memberikan kelegaan sementara. Saya sangat iri hati dengan rakan sekelas saya yang boleh berlari, bermain bola sepak, menyertai pertandingan sukan… saya mampu melakukan semua itu hanya pada usia 38 tahun, apabila saya berjaya menyembuhkan keadaan saya dengan bantuan Flekosteel. Hari ini saya boleh berjoging dan menjalani gaya hidup yang aktif!


Joseph Tan

Saya adalah Raja Sukan sebelum saya terpaksa berhenti sukan angkat berat, kerana kesihatan saya menghalang saya daripada bersukan. Mereka yang mengangkat berat akan memahami saya, anda akan berasa ‘terpukul’ selepas beberapa pertandingan. Selepas itu, saya bekerja dalam bidang pembinaan, dengan kata lain, sendi saya seperti orang yang berusia 70 tahun. Doktor saya menasihati saya untuk menjalani rawatan dengan Flekosteel, saya membaca tentangnya dan ulasannya adalah baik, jadi saya membelinya dan memulakan rawatan. Sendi saya secara beransur-ansur kembali ke keadaan biasanya. Saya telah membuat ujian imbasan sekali lagi dan ternyata hampir semua tisu telah pulih sepenuhnya. Sudah tentunya, saya tidak akan kembali ke sukan angkat berat, tetapi saya mula pergi ke gim, saya sangat menyukainya dan saya berasa sihat.


Sham Ahmad

Ubat yang hebat, dan sangat kos efektif! Sakit belakang bermula selepas saya pulang dari berkhidmat dalam tentera. Saya cuba ubat-ubatan yang berbeza dan kaedah tradisional, tetapi semuanya tidak membantu. Ia amat menyakitkan jika saya banyak duduk. Isteri saya membelikan saya Flekosteel, dan saya memulakan rawatan itu. Sudah 6 bulan sejak saya alami sakit belakang yang terakhir. Saya sangat gembira. Isteri saya juga mencadangkan balsam ini kepada rakan sekerjanya, ia turut membantu beliau. Saya berikannya 5 bintang daripada 5.


Suhaimi hassan

Saya terkejut dengan tindakan balsam ini. Terus terang, pada mulanya memanglah saya tidak yakin dengan keajaiban ubat tradisional, tetapi sekarang saya telah mengubah pendapat saya. Balsam ini benar-benar membantu berbanding dengan pil-pil kuat yang lain. Kesakitan akan hilang hampir serta-merta, jadi tidak perlu untuk meracuni diri sendiri dengan mengambil tablet. Saya telah ikuti dua kursus rawatan penuh, seperti yang disyorkan, dan saya berasa hebat!


Jep Shukri

Balsam ini sangat hebat! Saya mempunyai masalah dengan bengkak dan sakit kaki. Malah doktor saya tidak dapat memberitahu apa puncanya. Saya telah cuba segala-galanya, ubat-ubatan, suntikan, ubat tradisional. Hanya balsam itu yang berjaya membantu saya. Saya menyedari penyembuhan yang ketara dalam hanya beberapa hari. Kaki saya sudah tak berasa sakit lagi. Kini semuanya kembali normal, saya tidak merasakan apa-apa gejala dalam sebulan. Saya mengesyorkan kepada semua orang!


Salmah Harun

Terima kasih untuk Flekosteel! Sekarang saya rasa 10 tahun lebih muda!


Nazrin Shah

Saya melihat Flekosteel di kaca TV. Dan rupa-rupanya, ia ada dijual di farmasi berhampiran rumah saya. Saya membelinya dan tidak ada kesan sama sekali. Apa yang kamu tulis ni? Ini sememangnya penipuan.


Syed Zul

Nazrin, hanya terdapat produk palsu yang berkualiti rendah di farmasi, yang tak bernilai sesen pun. Baca artikel ini dengan teliti. Ia tidak menguntungkan bagi mereka untuk menjual Flekosteel. Pernah sekali, ia memberi saya faedah yang besar. Saya fikir saya hampir hilang keupayaan untuk berjalan. Akhirnya, orang ramai mula tahu mengenainya!


David Ling

Rakan sekerja saya menunjukkan produk ini beberapa bulan lalu. Saya sentiasa meminjam daripadanya. Nasib baik, kini pengeluar menjual Flekosteel daripada laman web rasmi mereka.

Awak semua teruskan memesannya, awak tidak akan menyesal!


Siti Tanjung

Ini benar-benar satu keajaiban! Saya tidak pernah berfikir bahawa mana-mana balsam mampu melakukan perkara seperti itu! Saya meminjam satu tiub daripada kawan saya, sebab kerana ingin tahu. Pada keesokan paginya, saya bangun dan berasa lebih cergas! Tiada lagi rasa sakit, tiada sensasi yang tidak menyenangkan, pergerakan saya lancar. Sudah lama saya tidak merasakan seperti ini. Ia tak boleh dibandingkan dengan tablet, tiada perbandingan untuknya! Untuk mereka yang mempunyai masalah dengan tulang belakang mereka, ini adalah ubat yang terbaik!