Untuk mana-mana wanita, payudara adalah kebanggaan mereka. Aset tersebut merupakan satu aspek penting bagi seksualiti dan kecantikan mereka. Selain itu, kaum lelaki juga menunjukkan banyak minat terhadap bahagian badan wanita tersebut. Tetapi hakikatnya, adalah mustahil untuk mengekalkan payudara yang menarik untuk masa yang lama tanpa penjagaan yang betul.

Di samping itu, terdapat banyak wanita yang tidak berpuas hati dengan bentuk payudara mereka. Mereka lebih suka memiliki payudara yang lebih besar dan cantik. Untuk menyelesaikan pelbagai masalah yang berkaitan dengan keanjalan payudara dan menjadikannya lebih besar, ahli saintis telah menghasilkan krim Bustelle.

Apakah produk ini?

Adalah tidak mustahil untuk membuatkan payudara anda kelihatan lebih menarik atau membesarkannya dengan menggunakan beberapa kaedah radikal. Tetapi kaedah semula jadi juga wujud. Kaedah radikal termasuklah pembedahan yang membolehkan untuk memperbaiki bentuk payudara dengan menggunakan pelbagai implan.

654634324

Tetapi mana-mana pembedahan boleh menyebabkan kemudaratan kepada badan dan mempunyai beberapa kesan negatif. Dan mengambil produk serta ubat-ubatan yang mengandungi estrogen pula boleh menyebabkan gangguan kepada tahap hormon dan juga boleh menyebabkan kanser.

Malangnya, hanya terdapat beberapa kaedah yang berpatutan dan selamat untuk mengembalikan keanjalan payudara, menghapuskan kendur dan mengekalkan bentuk payudara. Testimoni daripada mereka yang telah melakukan pembedahan payudara pula biasanya tidaklah begitu memberangsangkan. Itulah sebabnya kenapa beberapa pakar telah menghasilkan satu kaedah yang tidak menyakitkan, berasaskan kepada bahan-bahan semula jadi, yang dipanggil krim Bustelle.

Krim ini menegangkan kulit payudara yang longgar dalam tempoh yang singkat, agar menjadikannya bulat dan lebih anjal. Terima kasih kepada kaedah lembut dan berkesan ini, seseorang wanita itu akan mendapat semula keyakinan diri, manakala tenaga dan daya hidup mereka ditingkatkan.

Sifat dan ciri-ciri produk

bustelle malaysiaKrim Bustelle menghasilkan suatu kesan yang unik. Terima kasih kepada komposisinya yang semuanya semula jadi, ia merangsang pengeluaran estrogen. Estrogen adalah hormon wanita yang terlibat dalam pembentukan sel-sel dan tisu-tisu payudara. Bahan utama Bustelle adalah ekstrak akar Pueraria mirifica. Tumbuhan eksotik ini tumbuh di Thailand. Penduduk Thailand telah lama menyedari akan ciri-ciri penyembuhannya yang unik. Di Thailand, penduduk yang menggunakan tumbuhan ini sebagai makanan akan kelihatan sihat dan cantik, dan tubuh mereka menentang penuaan dengan lebih baik.

Melalui sifat-sifat menakjubkan flora Thai itu, krim Bustelle membolehkan untuk:

  • Mengembalikan keanjalan payudara;
  • Mengangkat payudara, menghapuskan kulit kendur;
  • Mendapatkan payudara yang lebih montok;
  • Membesarkan payudara.

Semua proses ini berlaku secara semula jadi tanpa sebarang pembedahan atau aktiviti fizikal yang teruk. Krim tersebut mengaktifkan mekanisme dalaman di dalam tubuh wanita dan menormalkan pengeluaran hormon.

hammer-of-thor-malaysia

Krim ini juga mengandungi minyak ros, yang merupakan bahan kosmetik popular. Ia mempunyai ciri-ciri yang unik, termasuk keupayaan untuk menyuburkan dan memperbaharui sel-sel epidermis. Hasilnya, kulit pada payudara akan menjadi lebih lembut dan elastik.

Cara menggunakannya

Krim Bustelle adalah agak mudah untuk digunakan, dan ia menyerap dengan cepat. Sapukan krim tersebut hanya selepas membaca arahan dengan teliti. Juga, sebelum memesannya, anda perlu memeriksa jika anda mengalami alahan kepada mana-mana komponen di dalamnya.

Ia adalah sangat mudah untuk menggunakan krim ini:

  • Ia perlu disapu pada payudara dengan pergerakan urutan yang lembut;
  • Krim ini perlu diurut selama sepuluh minit supaya ia menyerap ke dalam payudara.

Rutin tersebut hendaklah tidak diulangi lebih daripada dua kali sehari. Untuk kesan maksimum, anda perlu menggunakan krim ini setiap hari, jika tidak, anda tidak akan berjaya untuk mencapai hasil yang diingini. Menurut wanita-wanita yang telah menggunakan krim yang unik ini, hasil keputusan akan dicapai selepas satu atau dua minggu selepas penggunaan yang tetap.

Keberkesanan krim

Bustelle digunakan untuk meningkatkan saiz dan keanjalan payudara. Krim ini telah dihasilkan khusus untuk wanita yang tidak berpuashati dengan keadaan kulit pada payudara dan juga dengan bentuk payudara mereka. Produk ini turut direka untuk kaum ibu yang baru berhenti menyusu. Krim ini juga bertindak pada kulit yang longgar dan sudah mati. Memandangkan produk inovatif ini tidak mengandungisebarang komponen hormon, ia boleh digunakan oleh gadis remaja dan wanita yang belum mengalami kegembiraan menjadi ibu.

Salah satu komponen utama krim tersebut adalah deoxymiroestrol, iaitu sejenis bahan semula jadi. Tindakannya adalah berbeza daripada estrogen manusia. Ia tidak menyebabkan kesan sampingan dan tidak membawa kepada pengeluaran hormon wanita secara berlebihan. Sebenarnya, deoxymiroestrol bertindak ke atas tisu payudara dengan cara semulajadi dan selamat, bagi merangsang proses-proses yang gagal untuk berfungsi dengan berkesan sebelum ini. Ini bermaksud bahawa ia perlahan-lahan mengembalikan dan menguatkan kesan yang dihasilkan oleh estrogen.

76576345

Telah diketahui bahawa ekstrak Pueraria mirifica telah digunakan dengan berjayanya dalam rawatan tumor kelenjar susu, sama ada benigna atau malignan. Ramuan utamanya telah dipatenkan sebagai komponen mesra alam dan benar-benar selamat untuk digunakan dalam pelbagai ubat-ubatan. Sebelum anda membeli krim Bustelle, anda perlu memahami bahawa tindakannya adalah bertujuan untuk memelihara dan mengembalikan keanjalan kulit. Wanita yang memiliki bentuk badan yang montok juga perlu menggunakannya, kerana payudara yang besar dengan cepatnya akan kehilangan bentuknya yang cantik.

Kelebihan krim

Terima kasih kepada komponen semula jadinya, Bustelle mampu untuk menghilangkan pelbagai masalah kulit payudara yang berkaitan dengan usia, seperti kehilangan keanjalan. Di samping itu, krim ini juga mengetonkan epidermis, bagi memberikan payudara bentuk yang lebih bulat, montok dan menarik.

Setiap wanita ingin mempunyai payudara yang lebih lembut dan menarik, manakala sesetengah wanita pula inginkan payudara yang lebih besar. Terima kasih kepada penyelidikan saintifik yang terbaharu dan pelbagai kemajuan teknologi, ia telah menjadi lebih mudah dan lebih selamat untuk menjaga penampilan anda.